Giulia Nono Semen wow

Giulia a cantat cu fiica ei in Matinalul ProFM

Giulia s-a reîntors la ProFM unde în această săptămână realizează Matinalul ProFM alături de Nono Semen.

După două cafele tari, artista a intrat în vibe-ul ProFM, a cântat, a dansat, dar a avut chef și de vorbă. Pentru că hiturile se ascultă prima dată la ProFM, cântăreața a dezvăluit în premieră povestea din spatele noului single Ploaie De Vară, o colaborare cu Dorian, dar și cu fiica sa de 4 ani, Antonia Sabina.

Piesa asta s-a întâmplat într-o seară călduroasă de vară la What's Up în studio. Voiam să facem o piesă nouă, dar nu prea aveam multe idei. What's Up s-a dus acasă să facă un duș, dar pe drum l-a prins ploaia și când s-a întors a spus că vrea să facem o piesă cu ploaia de vară. Pe acest single dă cu vocea și fiica mea. Am luat-o cu mine la studio și vorbea încontinuu în timp ce eu încercam să cânt. Tot voia să cânte și ea, iar What's Up a hotărât să-i dea o șansă. Așa că vocea ei a rămas pe piesă și este foarte încântată.

Astfel, Giulia și fiica sa s-au auzit împreună la ProFM. Antonia Sabina este la prima experiență muzicală profesionistă alături de mama sa, chiar dacă vocea sa pe melodie se aude doar câteva secunde. Momentan, încă nu a cerut banii pe drepturile de autor, dar Giulia ne-a asigurat că acestea rămân în familie.

Giulia a făcut și câteva recomandări cu privire la modul de ascultare a noului hit. Mai mult, în caz că uiți versurile, te poți inspira chiar de pe tricoul Giuliei. Când ai chef să te răcorești, dai drumul la această piesă, De asemenea, dacă ai fluturi în stomac de la o îndrăgosteală de vară, merge și așa. Câteva versuri din această piesă le puteți găsi în colecția mea de tricouri care va fi lansată săptămâna viitoare. Clipul l-am filmat rapid și am folosit 6 tone de apă. Ne-a plăcut cu apa, cu ploaia, iar asta s-a văzut după ce clipul a fost montat.

Au fost doar o parte din surprizele pe care Giulia le-a păstrat pentru ascultătorii ProFM. Pe celelalte le poți descoperi în Matinalul ProFM, unde artista face echipă în această săptămână cu Nono Semen. 

Comentarii