DSC 8214

George Vintila de la ProFM, actor intr-un film de dragoste

Zilele astea se pregateste lansarea in cinematografe a filmului Poveste de dragoste. Un love story autentic, filmul spune povestea Apriliei (Raluca Aprodu) și a lui Sebastian (Dragoș Bucur), iar in poveste il veti gasi si pe colegul nostru George Vintila de la ProFM 

Pornind de la o întâmplare reală, Poveste de dragoste aduce în prim plan o întrebare actuală: “Dacă un om poate fi fericit în viața personală și viața profesională în același timp, la același nivel” (Raluca Aprodu). Un film despre compromisuri și momentele în care poți să le faci, „dacă compromisurile le faci pentru a-ți fi bine și mai bine”(Dragoș Bucur), despre greutățile pe care le poți întâmpina și despre lucrurile care îți dau puterea de a merge mai departe.

"Iar m-am trezit actor si de data asta m-am simtit ìn largul meu, pentru ca m-am jucat pe mine! Oricum, o onoare sa fiu distribuit alaturi de actori consacrati si o bucurie ca la avanpremiera sa constat o reactie ìn sala de proiectie la aparitia mea.. O poveste frumos spusa de Cristina si cu o imagine impecabila, jucata excelent de Raluca si Dragos, intr-un loc ìn care si eu m-am ìndragostit pentru prima oara: Brasov. Pe langa un mesaj profund, poveste de dragoste ne aminteste sa ne iubim ìntr-o lume agitata ìn care iubirea e uitata... Trebuie vazut!" a spus George Vintila despre film. 

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Comentarii