george vintila

George Vintila a facut atmosfera la aniversarea Divertiland

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, a aniversat luni, 15 august 4 ani de la deschiderea primului sezon de distracție. Iar George Vintila de la ProFM a decernat premii pe scena Divertiland

 

Petrecerea a inceput încă din weekend cu workshop-uri și concursuri atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, muzică bună, Dj, o paradă de dansatori profesioniști și nelipsita, Spuma Party- deja binecunoscuta atracție a parcului.

Au trăit cea mai frumoasă experiență a verii și s-au distrat pe cinste un număr de 10.000 de clienți prezenți în tot weekend-ul prelungit la Divertiland Water Park. Cea mai mare provocare a fost Treasure Hunt- MAREA CAUTARE DE COMORI, organizată în incinta parcului. Toți cei prezenți în parc au urmărit miza tentantă de a câștiga, la marea extragere 4 INVITATII PE VIATA la Divertiland. Pe lânga acestea, organizatorii au mai oferit ca premii și cupoane de reducere la restaurantul LNKO, cupoane de reducere la Divertiland Playland, cupoane 1+1 la Divertiland si Abonamente lunare la World Class.

Și pentru ca petrecerea să fie animată la maxim cu energie pozitivă, a fost nevoie si de un MC pe măsură. Pentru așa o aniversare a fost ales cel mai bun. Master of Ceremony, George Vintila(PRO FM), cea mai bună voce de radio a fost prezent luni, 15 august si a inmânat chiar el alături de ambasadorii distracției, DivertiChica&CoolBoy marile premii de pe scena Divertiland Water Park de la piscina cu valuri.

Comentarii