Bucuresti | 102,8FM RAY DALTON - ALL WE GOT

George Vintila a dus ajutoare oamenilor loviti de zapezi din Buzau! Vezi galeria foto

george-vintila-a-dus-ajutoare-oamenilor-loviti-de-zapezi-din-buzau-vezi-galeria-foto 6

Zapada a acoperit totul in zona cea mai lovita de furia iernii din Romania. In Buzau oamenii abia reusesc sa isi faca drum printre nameti. O mana de ajutor e oricand apreciata, fie ca e vorba de inca o lopata care ii ajuta sa isi croiasca drum printre nameti, fie ca e vorba de o bucata de paine asta pentru ca rezervele sunt pe terminate si greu pot ajunge la altele.

George Vintila s-a alaturat celor care dau o mana de ajutor oamenilor care au nevoie. El a declarat "Stiu ca a fost un weekend perfect pentru ski, dar romanii din partea Buzaului si nu numai, au inca mare nevoie de ajutor. Multumirile pentru acest weekend merg in primul rand catre Mediafax pentru efortul si interesul dovedite prin implicarea activa in aceasta campanie. In egala masura baietilor si fetelor care au renuntat la weekend pentru a vana satisfactii mai mari: Offroad Adventure Romania, GTC Motorsport si Daniel Noici Transport! Pe langa ei, prieteni adevarati care intotdeauna vor raspunde prezent,fara a astepta ceva in schimb. Impreuna am ajuns la oamenii din Canesti, Chilliile, Negosina si alte cateva sate izolate din jud Buzau."

Vezi mai jos galeria foto!

Top citite
01 george vintila
George Vintilă, unul dintre oamenii de bază de la PROFM, vizită-surpriză la aniversarea de 29 de ani a postului. Cu ce se ocupă acum
02 download
George Vintilă și Virgil Batista, DJ-i în pupitrul Nuit Sociale #VingtQuatre
03 greeg si onuc
Echipa #ProFM și-a schimbat look-ul, dar năravul ba’!
04 in-romania-ca-n-afara-george-vintila-si-a-petrecut-vacanta-la-ski-in-poiana-brasov-si-spune-ca-a-meritat 5
In Romania, ca-n afara! George Vintila si-a petrecut vacanta la ski, in Poiana Brasov si spune ca a meritat! FOTO
05 sara-fetita-lui-alex-dima-a-dovedit-reale-calitati-de-dj-in-studioul-profm-devenit-azi-un-radio-de-pici 7
Sara, fetita lui Alex Dima, a dovedit reale calitati de DJ in studioul ProFM, devenit un Radio de Pici!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dj-ul-profm-george-vintila-a-avut-parte-de-un-weekend-de-viteza-in-franta-la-competitia-le-mans-2012 18
DJ-ul ProFM George Vintila a avut parte de un weekend de viteza in Franta, la competitia Le Mans 2012

George Vintila, Dj-ul ProFM, pe care ascultatorii il aud live de luni pana vineri de la 10:00 la 13:00, a acceptat inca o provocare pe gustul lui si a participat, in calitate de invitat special, la competitia Monster Energy GP of France Le Mans 2012.

george-vintila-a-prezentat-de-pe-gazon-national-arena-finala-europa-league-galerie-foto 8
George Vintila a prezentat de pe gazonul National Arena Finala Europa League! Galerie FOTO!

George Vintila a fost prezentatorul pentru Romania al Finalei Europa League de aseara dar si annoncer-ul de pe stadion pentru mesajele dedicate microbistilor romani.

george-vintila-este-vocea-romanilor-la-finala-europa-league-de-la-bucuresti-vezi-mesajul-de-dinainte-de
George Vintila este vocea romanilor la Finala Europa League de la Bucuresti! Vezi mesajul lui inainte de meci! VIDEO

Desfasurarea de forte pentru Finala Europa League de pe National Arena din Bucuresti este impresionanta! Iar George Vintila de la ProFM este chiar in miezul actiunii! 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!