Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT Tyla - WATER (NEW PW)

Florin Dumitrescu de la MasterChef a dezvaluit la Alarma ProFM ce reteta a inventat de curind! VIDEO

master-chef-florin-dumitrescu-a-dezvaluit-la-alarma-profm-ce-reteta-a-inventat-de-curind

DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai a profitat de ocazie ca sa-l „invinovateasca” pentru burtica pe care a facut-o de cind se uita la emisiunea Masterchef, a carei finala are loc marti si miercuri, la ProTV de la 20:30.

„De fiecare data incerc sa fac si eu acasa ce faceti voi acolo, dar nu stiu cum, mie imi iese mancarea mult mai grasa. Sau nu stiu ce se intampla pentru ca pun 3-4 kg la fiecare masa”, a declarat razand Bogdan.



Florin a vorbit despre experienta acumulata in timpul emisiunii si a spus ca a selectat 2 dintre concurenti, pe care ii va angaja. „Oamenii acasa maninca pentru a trai, iar baietii astia gatesc din pasiune. Deci va spun, sunt foarte buni”, a declarat juratul de la MasterChef, care si-a inceput cariera la 14 ani. „La sfirsitul vacantei din clasa a 9-a am renuntat la scoala pentru munca, pentru bucatarie si in paralel am continuat studiile la fara frecventa. Am stiut ca asta vreau sa fac”, povestind ca totul a pornit de cind a vazut un bucatar la televizor si atunci a decis ca asta isi doreste. Intre timp el a gatit pentru vedete precum Nicolas Cage, Mark Neveldine, Wesley Snipes, Jean Claude Van Damme, Roger Fereder, Francis Ford Coppola, Demis Roussos şi Dolph Lundgren.

A inventat mai multe mancaruri, si a povestit Dj-ilor ProFM si ascultatorilor ca „acum 2 ani am terminat de studiat pentru o reteta inspirata din cartile lui Radu Anton Roman si anume o placinta de berbecut si carnea de acolo am bagat-o astazi in frunze in dud. Si am facut sarmalute in frunze de dud”. 

Baietii i-au propus lui Florin sa fie jurat si la Alarma ProFM, unde i-au facut o surpriza. Mai precis colega lor, Alina pe care ascultatorii o aud prezentind stirile le-a adus colegilor un tort cu spuma de fructe de padure facut de ea, cu ocazia zilei sale de nastere. Dupa ce a mancat, Florin a declarat ca este foarte bun si i-a urat Alinei „La multi ani”.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 chef-foa-masterchef
De nerecunoscut! Cum a ajuns să arate Chef Foa, fostul jurat de la MasterChef
02 Pink-Robbie-Williams-header
HaHaHa! Cum l-a cunoscut Pink pe Robbie Williams! A crezut că e un bucătar celebru | VIDEO
03 premiera-petru-buiuca-castigatorul-masterchef-a-povestit-in-exclusivitate-la-alarma-profm-unde-a-sarbatorit
PREMIERA: Petru Buiuca, castigatorul MasterChef a povestit in EXCLUSIVITATE la Alarma ProFM unde a sarbatorit si ce oferte are deja! VIDEO
04 castigatorul-masterchef-petru-buiuca-vine-dimineata-in-studioul-profm-asculta-l-live-pentru-prima-data
Castigatorul MasterChef Petru Buiuca vine dimineata in studioul ProFM! Asculta-l LIVE pentru prima data in afara show-ului la Alarma ProFM!
05 cel-mai-tanar-jurat-masterchef-din-lume-florin-dumitrescu-vine-marti-dimineata-la-alarmaprofm
Cel mai TANAR jurat Masterchef din lume, Florin Dumitrescu vine marti dimineata la AlarmaProFM!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid
Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”