smiley-profm-ontop-1

EXCLUSIV! Smiley dă din CASA ... Poporului. “Dacă Ceaușescu ar fi știut că Smiley..." (VIDEO)

Smiley a mai bifat o experiență în premieră, una pe care n-o va uita niciodată. ProFM On Top l-a provocat să cânte pe Casa Poporului. Ce a ieșit se va vedea la UTV, sâmbătă, 10 septembrie.

ProFM On Top a fost un eveniment exceptional, nu o spunem noi, ci Smiley. El a cântat pe Casa Poporului, alături de gașca de la HaHaHa Production, la ProFM On Top. Doar 300 de norocoși, ascultători ProFM, au avut invitație VIP la concertul lui Smiley. Ce a ieșit, se poate vedea în Premieră și în Exclusivitate la UTV, sâmbătă, 10 septembrie ora 19.00 și duminică, 11 septembrie, ora 21.00. Experiența l-a marcat și pe Smiley.

Chiar dacă era mic în momentul când a căzut regimul Ceaușescu, Smiley recunoaște că dacă erau alte vremuri, niciodată nu ar fi primit aprobarea de sus pentru a cânta pe Casa Poporului, mândra ctitorie a tovarășului.

Așază-te confortabil în fotoliu și urmărește show-ul făcut de Smiley și artiștii de la HaHaHa Production. ProFM On Top! L-ai trăit live cu ProFM, îl vezi acum la UTV!  Nici noi nu o puteam spune mai bine decât Smiley. 

Comentarii