esti-gata-pentru-sensation-ocean-of-white-profm-te-cheama-la-cel-mai-tare-eveniment-dance-al-anului

Esti gata pentru Sensation Ocean of White? ProFM te cheama la cel mai tare eveniment dance al anului!

Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Asa cum ProFM te-a anuntat deja, pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of White". Pregateste-te pentru o noapte incendiara.

Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari, de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. Inca se pregateste line-ul de DJ faimosi la nivel international care vor mix o noapte intreaga intr-un decor fantastic. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" inainte de a porni in turneu in intreaga lume. In Romania, Sensation debuteaza in aprilie 2012 cu Ocean of White, un show celebru: o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, DJ, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere si multe altele.Echipamentul tehnic al showului si scena vor sosi in Capitala cu 40 de camioane. Pe scurt, 160 de cabine de sunet, 5 kilometri de de cabluri, 48 de fantani, 20 de sisteme laser, 200 de efecte pirotehnice diferite vor fi pregatite in timp record de cei peste 200 de membri ai staffului ID&T, licentatorii Sensation.

Biletele sunt in vanzare in reteaua Eventim. Primele 1000 de bilete in Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete la pret special, biletele in Ring vor costa 240 lei. Tichetele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim si pe www.eventim.ro.