IMG 3165

Distractie in gasca si tricouri ude fleasca! ProFM si DigiMobil au facut Cea mai mare bataie cu apa, in...

Am fost din nou multi! Foarte multi! Ne-am distrat si ne-am udat cat sa ne tina un an intreg! ProFM si Digi Mobil ti-au adus o super bataie cu apa si un super concert prezentat de George Vintila.

Inca de dupa-amiaza, am pregatit scena iar oamenii au inceput sa stranga randurile in asteptarea bataii cu apa si a concertului cu Alina Eremia, Mircea Eremia, Xonia, Havana si Jessica D.

Virgil Batista s-a ocupa de hiturile ProFM care s-au auzit pana la startul concertului iar gasca ProFM a facut atmosfera pana la start. Intre timp am inceput sa impartim cele 1000 de pusti cu apa pe care am promis ca le aducem.

George Vintila a dat startul “bataliei” si al concertului iar distractia s-a dezlantuit in randul tuturor celor de la scena ProFM & DigiMobil powered by UTV.

Rand pe rand artistii au urcat pe scena si au cantat hiturile lor intr-un show udat din plin de pistoalele cu apa in Parcul Lumea Copiilor.

Inca o editie a Bataii cu Apa marca ProFM s-a incheiat cu succes! A fost super tare si va multumim din suflet! Inca o data, ati venit intr-un numar impresionant si noi am profitat de asta din plin. Ne vedem si la anul, negresit, in aceeasi forma powerful! Special thanks to Digi Mobil & Utv !

Comentarii