4

De 1 Martie- Dj-ii ProFM au facut sute de femei fericite in AFI Palace Cotroceni!

Dj-ii ProFM alaturi de invitatii lor, Bogdan Socol de la Digi Sport si Mircea Valcu de la UTV, au sarbatorit venirea primaverii in cel mai masculin mod cu putinta: facand femei fericite in AFI Palace Cotroceni.

Dornici si nesiliti de nimeni, baietii nostri, s-au “inarmat” cu mii de fire de lalele si au daruit martisoare florale tuturor reprezentantelor de sex feminine pe care le-au intalnit in cel mai cunoscut mall din Capitala.

De la cea mai mica ascultatoare – care avea aproape doi anisori, pana la venerabile doamne de o frumoasa varsta, toate femeile s-au bucurat sa primeasca flori de la DJ-ii nostri, George Vintila, matinalul ProFM, GreeG, Florin Goldic, Ramon Cotizo, Marius Onuc si Virgil Batista si de la colegilor de la Digi Sport si UTV, Bogdan si Mircea.

La final de aventura, cu totii au promis sa se intoarca cu forte proaspete si pe 8 martie, cand in AFI Palace Cotroceni adunam cei mai cunoscuti artisti romani, Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sina, Lidia Buble, Nicole Cherry, Yanka si Mira, pentru un concert care se intampla doar de Ziua Femeii, PRO FM SUPERGIRL.

Incepand cu ora 19:00, Andrei Gheorghe si Greeg, impreuna cu George Vintila vor da startul celui mai asteptat concert al primaverii. Intrarea este libera!

Comentarii