lma-romania-profm

Damian Drăghici, Lora, Giulia și alți artiști au spus de ce se simt mândri că sunt români

Dacă am căuta, cu siguranță am găsi motive pentru care am fi dezamăgiți de anumite lucruri din România, dar, în același timp, avem și lucruri cu care ne mândrim. O facem din patriotism, din speranță, din dorința de a schimba România? Concluziile vă aparțin, iar o parte dintre ele se regăsesc în acest articol.

Unii dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni au vorbit despre ceea ce înseamnă să fii român și dacă au motive să se simtă mândri de România.

FIȚI MÂNDRI, NU DAȚI ÎNAPOI ȘI O SĂ VINĂ ȘI ZIUA NOASTRĂ

Damian Drăghici a fugit din România pentru a-și realiza visul. Și l-a împlinit din punct de vedere profesional, dar a revenit în țară. Spune că nu există țară mai frumoasă ca România. Și nu este singurul motiv pentru care iubește România. Damian are și un mesaj pentru toți românii.

SUNT MÂNDRĂ CĂ SUNT ROMÂNCĂ ȘI SPUN ASTA PESTE TOT, ÎN TOATĂ LUMEA

Lora a spus că răutatea, lăcomia și indiferența sunt lucrurile care o deranjează cel mai mult la România. Lora a avut și un mesaj de ziua României. "Îmi doresc să fim mai buni, să fim mai înțelepți, să avem mai multă răbdare unii cu ceilalți pentru că am avut o perioadă lungă în care am făcut doar ce ni s-a spus. Acum, că suntem mai liberi în gândire, chiar putem să folosim asta în avantajul nostru."


AVEM O ȚARĂ FRUMOASĂ, PĂCAT CĂ NU ȘTIM CE SĂ FACEM CU EA

Giulia este mândră de România, dar este și dezamăgită de lucrurile care nu merg așa cum ar trebui. Are doi copii și își dorește ca viitorul lor să fie tot în România. La fel ca ceilalți artiști, se simte mândră că este româncă, dar nu ezită să spună și lururile care o deranjează.

SUNT MÂNDRĂ CĂ SUNT PE JUMĂTATE ROMÂNCĂ

Cristina Bălan este jumătate româncă, dar recunoaște că este mândră de România, chiar dacă mai sunt multe de schimbat pentru a iubi și mai mult această țară.

De 1 Decembrie, Matinalul ProFM defilează cu super-concursuri și cele mai tari cântări live. Ascultă-i pe Greeg și pe Onuc și prinde-te în horă alături de Giulia, Raluka, Liviu Teodorescu și trupa lui Florin Vasilică. În plus, de Ziua Națională facem paradă cu cele mai tari hituri. Ține minte: cine intră dimineața în direct, la ProFM, are șansa de a câștiga o excursie hai-hui prin țară, un super-smartphone, 300 de lei și multe alte premii.

Comentarii