vacantzatziki-headero

Cu ProFM ți-ai luat vara înapoi! Campania VacanTzatziki a ajuns la final

Nici nu știm când a trecut vara asta. Ne-am luat cu distracția, cu party-urile, cu VacanTzatziki și ne-am trezit când era deja toamnă. 

Totuși, am împărțit vara alături de voi, ba mai mult, v-am trimis în concediu fie că vă doreați, fie că nu. Cel mai tare concurs al verii din FM a fost la ProFM. Campania VacanTzatziki a ajuns la final, așa că e cazul să ne amintim cele mai tari momente din această vară. Sunt foarte multe, dar nu putem uita că i-am găsit parteneră unui câștigător de VacanTzatziki, a cărei iubită a spus pas vacanței în Grecia. Dacă ai ratat momentul, poți  vedea întreaga poveste.

Nono și Wilmark i-au găsit parteneră de concediu câștigătorului VcanTzatziki ProFM

Pe final de campanie, un alt ascultător ProFM a avut șansa să plece în Grecia alături de Giulia și Jo. Deși suna tentant pentru orice bărbat, Ionuț a ales să plece cu iubita sa.

Cum să refuzi o VacanTzatziki alături de Giulia și Jo? Ascultătorii ProFM sunt fideli (VIDEO)

Sunt doar două din momentele tari ale campaniei VacanTzatziki. Cine n-a avut norocul să câștige vacanțele în Grecia s-a ales cu smartphone-uri de ultimă generație, abonamente Digi Mobil, cartele Digi Mobil. Și dacă tot ne lăudăm, măcar să o facem până la capăt. Am dat 180 de premii. 45 de vacanțe în Grecia, sejururi pentru două persoane, 45 de smartphone-uri Philips Xenium v526 + abonament DIGI MOBIL Optim Nelimitat pe un an de zile, 45 de abonamente DIGI MOBIL Optim Nelimitat pe un an și 45 de cartele DIGI MOBIL cu opțiunea BASHTANOV. Am mai împărțit și bună dispoziție și hituri care se aud prima dată la ProFM. Și noi ne vrem vara înapoi. Vestea bună e că au ai rămas doar nouă luni până la următoarea vară.