crbl-si-echipa-profm-au-incarcat-sa-l-bata-pe-oncescu-campionul-modinal-la-skandenberg-vrea-sa-stabileasca 7

CRBL si echipa ProFM au incarcat sa-l bata pe Oncescu! Campionul modinal la Skandenberg stabileste...

Joi seara in studioul ProFM a fost o competitie in toata regula. Chiar daca CRBL a fost sustinut de toata suflarea din radio lupta a parut inegala impotriva campionului modial la Skandenberg Ion Iron Man Oncescu.  

Oncescu a fost invitat joi la ora 19:00 in studioul ProFM in timpul emisiunii lui CRBL transmisa in direct si pe MTV pentru a discuta despre evenimentul de duminica in care Iron Man, cum mai e numit sportivul va incerca sa puna la skandenberg nu mai putin de 1000 de oameni. Daca acest lucru se va intampla, reprezentantii Guinness Book prezenti la fata locului sunt gata sa il declare record mondial.

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO! Fa-ti cont pe Voyo.ro si vezi LIVE integral toata gala de 9 ore!

Dupa dicutia din studio in care CRBL a tinut sa afle mai multe despre cum s-a apucat de skandenberg, Oncescu l-a provocat la un meci. Competitia a fost ca la carte, cu masa si arbitru profesionist. Totusi, chiar daca in sprijinul lui CRBL a venit toata echipa ProFM, Ion Oncescu n-a putut sa fie clintit. Mai mult decat atat, campionul modial si-a permis sa scrie si un sms pe telefon chiar in timpul partidei. Cred ca putea sa si croseteze - daca ar fi stiut cum.

Dupa ce s-au incalzit , Madalina Vintila, Virgil Batista, Greeg, Onuc si Nono Semen s-a distrat pe cinste si au luptat eroic, unii chiar si cu picioarele, nu doar cu mainile dar nu au avut nicio sansa in fata campionului Oncescu. Impinsi de adrenalina, la un moment dat au si uitat ca tocmai si-au luat bataie de la maestru si au inceput chiar sa se lupte si intre ei.

Nu uita! Oncescu vs.1000 se intampla duminica, ora 12.00, la Sun Plaza si in direct la Sport.ro. Totul este live exclusiv si integral timp de 9 ore pe www.voyo.ro. Vezi recordul mondial Live, la care vin reprezentantii Guiness Book. Evenimentul este prezentat de Dj-ul ProFM George Vintila!

Comentarii