_GAB1682

Cele mai tari ținute de la MMA 2017! Irina Rimes, Alina Eremia, AMI, mai HOT ca niciodată

Marți seara, la ParkLake Shopping Center, a avut loc ediția de anul acesta a Media Music Awards, unul dintre cele mai mari evenimente de premiere a artiștilor din industria muzicală.

Peste 30 de artiști de top au urcat pe scenă și au încântat publicul cu melodiile lor extrem de îndrăgite! Nume precum Andra, Connect-R , Alina Eremia, Lidia Buble, Irina Rimes, Feli, Randi, Jo, Lora, Liviu Teodorescu, What's UP si multi alții ne-au bucurat cu prezența și ne-au surprins cu ținutele lor pe Green Carpet.

 

AMI: "Tinuta pentru anul acesta de la Media Music Awards, este una Fusion și este custom made, inclusiv incaltamintea. Am ales negrul, iar ca un touch personal am optat pentru o centura de inspiratie asiatica."

ADDA: "Daria Georgescu este stilista mea și m-a ajutat cu tinuta din aceasta seara. Impreuna am descis ca salopeta de la Alexandru Simedru estea cea mai buna varianta. Silueta mea s-a schimbat mult in ultimul timp, am slabit mult si cred ca salopeta pe care o port scoate in evidenta acest lucru."

Lora: "Apreciez foarte mult designerii romani si de aceea am ales o tinuta semnata de Norina St cu care am colaborat foarte bine."

Irina Rimes: "Pentru mine stilul completează muzica pe care o cant, iar impreuna cu Olivia Stoica, stilista mea, am optat si de aceasta data pentru o rochie in zona Dolls kill, destul de indrazneata din latex negru cu alb pe care am cumparat-o din UK."

Alina Eremia: "Media Music Awardsul din seara aceasta, este unul special pentru mine. Am pregătit mai multe ținute, toate de la designeri romani. Pentru ținuta de scena am optat pentru un material holografic, care creeaza un efect spectaculos pe scena. Tot conceptul de Show din acest an are legătura cu albumul pe care îl voi lansa in luna Noiembrie!"

 

 

Liviu Teodorescu: "Optez pentru ținute Young și fresh care sa îmi completeze personalitatea, nonculoarea de baza este negru!"

Dorian Popa

Feli 

Anda Adam și What's Up 

Sore 

Matteo

Comentarii