greeg-onuc-bromania-header-Play

BRomania a PICAT TESTUL Whisper Challenge la matinalul Pro FM! În loc de PISTĂ a spus P….

Matinalii de la ProFM, GreeG și Onuc, au început săptămâna cu zâmbetul pe buze, chiar dacă luni nu crește nici iarba. Ei l-au avut invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, pe Matei Dima. Dacă numele nu vă spune nimic, hai să-l prezentăm cu numele de scenă BRomania. Cu siguranță ai văzut măcar unul din clipurile funny realizate de el. Cei trei au vorbit câte în lună și în stele, iar Matei a ținut la glume, nu de alta, dar pe multe dintre ele chiar el le-a lansat. GreeG și Onuc l-au provocat la testul The Whisper Challenge. I-au pus căști pe cap, în care muzica era dată la maximum. L-au pus să ghicească o serie de cuvinte. BRomania le-a avut cu cititul pe buze, mai puțin la cuvântul PISTĂ. Ce a ieșit, vedeți în video.

BROMANIA A VENIT DE LA UN PRIETEN DE-AL MEU DIN LOS ANGELES

În caz că nu știti prea multe despre BRomania, matinalii ProFM l-au descusut cu ață alba. Matei a povestit cum a ajuns la numele de scenă BRomania. “A fost un context cu un prieten de-al meu din Los Angeles. Mi-a zis la un moment dat, You’re my bro from Romania. Așa a apărut BroMania. Suna prea bine eticheta asta și am zis că trebuie folosită. De 8-9 ani sunt plecat în State. Am plecat pentru studii, dar am rămas să și lucrez puțin. Am făcut două facultăți. M-am jucat puțin, am făcut teatru, relații publice. În ultimul an și jumătate am stat mai mult prin România, am făcut niste chestii care au mers foarte bine. M-am uitat pe Facebook și am văzut că în România se shareuiau multe filmulețe cu pisici și bebeluși. Am zis că trebuie să fie cineva și pe parte asta de umor. Multe erau cu personaje din America. Am făcut puțin research să văd cine era vizibil ca vlogger. Era mult loc pentru cineva care dorea să creeze content online. Aveam tot ce îmi trebuia, telefon, idei etc.”

GINA PISTOL M-A  AJUTAT SĂ DESCOPĂR NIȘTE “CHESTII” CÂND ERAM MAI MIC

BRomania a mai povestit cum a fost turneul său de stand up comedy. “Am terminat de curând primul meu turneu de stand up comedy și a fost foarte riscant.Ultima reprezentație a fost în București la Sala Palatului. A fost aproape plină, vreo 3.800 de spectatori. Când am ieșit pe scenă și am văzut marea aia de oameni, mi s-au cam tăiat picioarele. Am făcut puțin mișto de Horia Tecău, care era în public, Andreea Mantea, Gina Pistol. Nu m-am luat de ei să-i fac de râs. De Gina Pistol nu pot să zic pe post. M-a ajutat să descopăr niște chestii când eram mai mic, după aparițiile ei în revistele pentru bărbați.”

Așadar, săptămâna a început cu zâmbetul pe buze la ProFM. Ascultă-i pe GreeG și Onuc în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 07.00 - 10.00. S-ar putea să nu mai ai nevoie de cafea. Te vor trezi de-a binelea! 

MAI CITEȘTE: Metoda ACCIDENTUL, noua tehnică de vânzare a unei mașini, DEZVĂLUITĂ la ProFM

Comentarii