Studenti AfiCotroceni 96x108

Asa mai merge studentia ! AFI iti plateste chiria, ProFM iti aduce veselia.

10 studenți vor uita de griji timp de un an ptr ca Afi Palace Cotroceni le va plati chiria iar ProFM le va organiza un super-party in club One.

 

Intre 9 octombrie - 1 noiembrie 2015 studenții se pot înscrie în aplicația dedicată, disponibilă pe site-ul www.aficotroceni.ro, și pe pagina de facebook, www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni, locul unde vor găsi și regulamentul oficial al concursului.

Dupa inscriere studenții vor primi un cod unic pe care trebuie să il prezinte în perioada 26 octombrie -1 noiembrie 2015 în centrul comercial, la biroul de informații localizat la intrarea FAR. Codul unic de participare trebuie să fie însoțit de legitimația de student avizată pe anul în curs, pentru ca înscrierea să fie validă.

Valoarea totală a premiilor pentru chirie pusă la dispoziție de AFI Palace Cotroceni este de 10.000 de Euro, respectiv 1000 E pentru fiecare câștigător în parte.

Mai mult decât atât, toți studenții cu înscriere validă în campanie vor primi din partea centrului comercial un card cu 20% reducere la restaurantele partenere din food court, pe toată perioada studenției.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, iar câștigătorii vor fi anunțați în maxim 5 zile de la finalizarea campaniei.

Pe lângă marele premiu, AFI Palace Cotroceni si Pro FM, le va organiza câștigătorilor și un SUPER PARTY în clubul ONE din Regie, unde aceștia vor putea veni însoțiți de alți 10 prieteni pentru a sărbători premiile câștigate.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Comentarii