antonia-greeg-onuc-martisor

Antonia a oferit răspunsuri GENIALE la concursul ALTĂ ÎNTREBARE! La ce s-a gândit când a auzit cuvântul...

ProFM îţi oferă cele mai tari mărţişoare, Antonia, Feli, Lora, Irina Rimes, Raluka şi Nicoleta Nucă devin coprezentatoare. Show-ul matinal de 1 martie a fost asigurat de Antonia. Până pe 8 martie o ţinem tot aşa, cu o invitată în fiecare zi. Mai plusăm şi cu două cântări LIVE în Live Session. Carla's Dreams vor cânta la ProFM, vineri, 3 marie, iar Mandinga pe 8 martie, de ziua femeii.

Antonia a fost invitată de 1 martie, ea în sine este un mărţişor pentru ascultătorii ProFM. A creat câteva momente memorabile încă de la începutul matinalului cu GreeG şi Onuc.

A vărsat pe ea întreaga cană de ceai. În ce culoare credeţi că era îmbrăcată din cap până în picioare? Exact, alb. A fost botezul primăverii.

A intrat în direct cu Alex Velea şi băiatul cel mare, Dominic. Al doilea moment memorabil a venit imediat. Alex şi Antonia l-au întrebat în direct pe Dominic: o iubeşti pe mama? Exact, răspunsul a fost NU!

Antonia nu s-a lăsat. Evident, a venit şi al treilea moment memorabil. S-a întâmplat la concursul de cultură generală, ALTĂ ÎNTREBARE, la care poţi câştiga bani, mulţi bani. Fiecare răspuns corect îţi aduce 100 de lei. Depinde doar de tine câţi bani îţi intră în buzunar într-un minut.

Primele două întrebări au pus-o în dificultate.

Care este cea mai mare peninsulă din Marea Neagră?

Problema este că Antonia a înţeles altceva decât penisulă. Se gândea la Alex Velea.

Ce studiază seismologia?

Antonia iar a înţeles ce a vrut ea. SEXMOLOGIA !!!

Ce a urmat trebuie să vezi în VIDEO


Comentarii