IMG 2684

Andrei  Gheorghe a mers in echilibru pe o cisterna plina cu carburant! Matinalii ProFM au pornit...

Daca ne-ar fi spus cineva in dimineata aceasta ca o sa-l vedem pe Andrei Gheorghe calare pe o cisterna am fi zis ca a cazut din pat, dar realitatea zilei a fost alta. Matinalul ProFM, Andrei Gheorghe, ajutat de colegul sau, GreeG, a urcat pe o cisterna plina cu carburant, a traversat-o intr-un echilibru perfect si apoi a pornit cisterna fix ca un profesionist.

Aplaudati la scena deschisa de toti colegii si de persoanlul benzinariei, cei doi matinali de la ProFM au invatat pas cu pas tehnicile de pornire si de functionale ale unei cisterne si au marturisit ca nu le-ar displacea sa conduca un astfel de vehicol intr-o zi.

Motivul reuniunii echiperi la una dintre benzinariile MOL, a fost inceperea unui nou sezon din cea mai populara campanie de listen & win de la ProFM: CINSTErna ProFM!

Incepand de astazi, 30 septembrie si pana pe 17 noiembrie, asculti ProFM, prinzi orele norocoase, 09.00, 12.00, 15.00 si 18.00, de luni pana vineri si castigi la fiecare concurs un plin de carburant de la MOL Romania.

Asculta radioul si afla toate detaliile despre CinsternaProFM de AICI! 

Comentarii