Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MARSHMELLO - NUMB

Andi Moisescu si George Vintila – invitati speciali la “Alarma” la aniversarea de 19 ani de ProFM

andi-moisescu-si-george-vintila-ndash-invitati-speciali-la-ldquo-alarma-rdquo-la-aniversarea-de-19-ani

Pentru ca pe 15 aprilie chiar in ziua de Paste, ProFM aniverseaza 19 ani de cind a fost lansat, editia de maine a emisiunii matinale este un bun prilej ca cei doi DJ sa remomoreze si sa afle povesti haioase de la unii dintre cei mai vechi ProFM-isti.

Astfel, Andi Moisescu si George Vintila nu trebuie ratati de ascultatorii ProFM maine dimineata, pentru ca, cu siguranta au multe lucruri interesante si nestiute de spus.

“Eu eram mult mai mic atunci cind Andi si George faceau emisiuni la ProFM si ei au fost primii oameni de radio pe care ii ascultam si care imi placeau. Pentru mine este o bucurie ca maine o sa fac emisiune cu ei. Stiu de pe  acum ca va fi o editie de nota 10, sau pot spune chiar de 19 pentru ca de 19 ani, radio inseamna ProFM”, declara Bogdan Nicolai.

Am cautat in arhiva si am gasit o poza de colectie din timpurile in care Andi Moisescu era in spatele mixerului de la ProFM.



“Maine eu voi incepe programul mai devreme, in calitate de invitat la Alarma ProFM pentru ca vom facem gasca impreuna cu Andi si ne vom  aducem aminte  despre inceputurile ProFM-ului. Va spun de pe acum de exemplu, ca emisiunea pe care Andi o realiza, <Salut prieteni ProFM> era urmata de obicei de super chefuri . Avem multe de povestit si ascultatorii au ocazia sa afle maine de la noi lucruri haioase despre cum se traia in alte vremuri ale celui mai vechi radio din Romania”, declara DJ-ul ProFM, George Vintila.

Nu pierde concertul Smiley Unplugged pe care ti-l oferim la 19 ani de ProFM, miercuri 11 aprilie, de la ora 20:00 la Afi Palace Cotroceni!

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.



Top citite
01 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
02 Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”
03 smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”
04 gina pistol, smiley, josephine
"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia
05 Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram
Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

smiley si gina pistol
Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

Smiley a împlinit 40 de ani, ocazie care nu putea rămâne nemarcată. Înainte de a petrece cu prietenii și familia, artistul și proaspăta lui soție, Gina Pistol s-au distrat pe cinste la concertul Depeche Mode din București, care a adunat zeci de mii de spectatori.

gina pistol si smiley
Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt doar de șase ani împreună, cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță, pe micuța Josephine, și puțini ar crede că prezentatoarea TV și celebrul cântăreț s-au confruntat vreodată cu probleme în relația lor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală