andra-dans-aniversare-25ani-profm

Niciodată n-ai mai văzut-o pe Andra dansând aşa! Tu ştii mişcările care erau la modă în anii '90?

Ca noi toţi, Andra are şi ea preferinţe muzicale. A crescut cu muzica anilor '90, iar acest lucru l-a demonstrat la aniversarea de 25 de ani a ProFM.

Andra şi-a amintit de piesele care au marcat-o în acea perioadă. Mai mult, a fost asistată la butoane de Cătălin Măruţă. Realizezi cam ce a ieşit. Ei au făcut program în locul titularei "Nico de la radio", de 10.00 la 13.00. Nico a fost cu ei, ca Andra şi Cătălin să se audă totuşi pe radio, asta pentru că Măruţă nu prea a nimerit butoanele din prima.

Pe emisie a intrat şi What's UP, care l-a un moment dat l-a întrebat pe Măruţă dacă a luat postul de DJ? What's UP a povestit cele mai tari amintiri ale lui legate de ProFM. A leşinat de vreo trei ori, când a sărit cu paraşuta, dar a avut puterea să mai strige: sunt un vultur, sunt un zmeu! Pentru că ProFM l-a provocat, What's UP şi-a făcut un tatuaj.

Revenind la Andra şi colecţia personală de hituri preferate, printre ele se află "What is Love" - Haddaway şi "Casablanca" - Jessica Jay. Pentru că Andra şi Cătălin Măruţă au făcut program de dedicaţii, ca pe vremuri, nu le puteam refuza plăcerea de a difuza piesele pe care au dansat acum ceva ani. Andra ne-a demonstrat cum dansa ea pe vremuri. Îţi garantăm că în aceste ipostaze nu ai mai văzut-o niciodată. 

MAI CITEŞTE: Cum au răspuns Andra şi Cătălin Măruţă la cele mai incomode 25 de întrebări. Au spus multe lucruri în premieră