press 2- O Sa-ti Placa2

A început show-ul! GreeG și Onuc sunt responsabili cu distracția în matinalul ProFM

Cine are “show-uri” dis de dimineață, așa o ține toată ziua! Știm că e greu să te bine dispui în fiecare dimineață, așa că mai bine lasă-i pe alții să te trezească cu zâmbetul pe buze. 

Gata cu matinalul de vacanță, e timpul să ne punem cu burta pe ...râs! Din 12 septembrie, GreeG și Onuc sunt responsabili cu distracția în matinalul ProFM, între 07.00 și 10 dimineața.  

„Cine nu asteapta cu nerabdare prima zi de scoala? Cine nu asteapta cu neliniste in suflet sa auda ceasul dimineata? Cine-i asteapta dimineata pe GreeG & Onuc? Cu siguranta sefii, ca sa-i auda la radio si sa-si merite salariul. Pai si daca nu razi cu altii sigur zambesti cu noi. Abia astept sa ajung dimineata la radio si sa ma intreb "Oare Onuc ajunge azi la emisiune?" a spus GreeG ,in timp ce tragea cu ochiul la ce pregateste Onuc. 
Acesta nu a intarziat sa-i raspunda: „ Cine nu isi doreste sa se trezeasca zilnic la 5:30? Promitem sa nu facem promisiuni. Vorbe, nu fapte.. ca doar suntem la radio. O sa-ti placa!” a adaugat Marius Onuc.

Ceea ce îți spunem acum nu o să găsești nici pe Wiki 

GreeG s-a specializat in trezit la patru dimineata pentru ca face matinal de mai bine de doi ani, iar Onuc este maestro al afterhours-ului!
Amandoi iubesc radioul si muzica. GreeG a facut pe vremuri echipa in radio chiar si cu Maruta, din 2005 e la ProFM, dar a lucrat si la Media Pro Music si a produs muzica alaturi de Onuc.
Marius Onuc este in radio de mai bine de 17 ani. Originar din Satu-Mare, a trecut prin Radio Transilvania si InfoPro, pana a ajuns la ProFM, unde alaturi de colegul GreeG a facut istoria audientelor de success pe tronsonul de seara.
Amandoi au cochetat si cu televiziunea. De la LOL la MTV, pana la Spargatorii de Ras pe Sport.ro si proiecte speciale, cum ar fi Vis De Femeie!
Si de la radio&TV pana la pupitrul unor spectacole impresionante nu este decat un pas, asa ca impreuna, GreeG si Onuc, sunt singurii DJ-I din Romania care au mixat la pupitrul unor spectacole precum Sensation Ocean Of White sau Swedish House Mafia!

Din 12 septembrie, îi poți asculta în fiecare zi, de luni până vineri, între 07.00 și 10 dimineața. Urechile ciulite pe GreeG și Onuc, matinalii de la ProFM, s-ar putea să nu mai ai nevoie de cafea. 

Comentarii