Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

irina rimes

Irina Rimes, surpriză de zile mari pentru o fană care-i cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Ce a făcut vedeta când a văzut-o

Irina Rimes i-a făcut o surpriză de neuitat unei fete care cânta pe stradă în Chișinău, dar și zecilor de oameni care s-au adunat în jurul lor. Întoarsă acasă, în Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitală, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară și cu vocea.

Erika Isac/ Foto: Instagram

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”

Erika Isac a făcut furori cu piesa „Macarena”, în care vorbește despre hărțuire și abuzul asupra femeilor, iar recent a lansat o nouă melodie, „Femei în Parlament”, care are un nou mesaj puternic. Deși piesele sale au creat controverse în mediul online și nu numai, artista susține că prin ele își dorește să schimbe ceva în societatea actuală. 

Drake sat down with FIFA President Gianni Infantino to discuss Toronto's involvement in the 2026 World Cup

Suma uriașă pe care Drake a pierdut-o la pariuri, după ce a mizat pe victoria lui Ngannou în meciul cu Anthony Joshua

Lui Drake îi place să parieze bani mulţi pe tot felul de sporturi, dar nu întotdeauna câştigă. Pe 8 martie, artistul a pariat 615.000 de dolari pe victoria lui Francis Ngannou împotriva lui Anthony Joshua, la Riad, în Arabia Saudită.

Ariana Grande

Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”

Ariana Grande s-a numărat printre vedetele prezente la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2024, însă rochia aleasă de celebra cântăreață a stârnit numeroase reacții acide din partea fanilor.

Tudor Ionescu/ Foto: Instagram

Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”

Tudor Ionescu de la Fly Project a trecut prin multe transformări radicale în ultimii ani, surprinzându-și fanii cu fluctuațiile sale de greutate. Artistul a experimentat o perioadă în care a slăbit periculos de mult, iar apoi s-a luptat să revină la o greutate sănătoasă. Acum, artistul se simte și arată excelent și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

ryan gosling (15)

Ryan Gosling a adus "Kenergia" la Oscar 2024. În costum roz strălucitor, acompaniat de Slash, a făcut starurile să danseze

Ryan Gosling a fost protagonistul unui moment care a devenit unul dintre deliciile premiilor Oscar din 2024. Actorul din "Barbie" a urcat pe scenă să cânte hitul "I'm Just Ken" și a făcut-o fără să iasă o clipă din personaj.

Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez a limitat numărul comentariilor la cea mai recentă postare a sa. Ce fotografii a publicat de ziua iubitului ei

Selena Gomez a marcat pe Instagram ziua de naștere a iubitului ei, Benny Blanco, cu o declarație de dragoste și fotografii romantice.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!