edward-sanda-ioana-ignat2

Tot ce trebuie să ştii despre hitul momentului lansat de Edward Sanda & Ioana Ignat

"Doar a ta" este unul dintre hiturile verii. Are foarte multe difuzări pe radiouri, iar pe YouTube a strâns în numai o lună 5 milioane de vizualizări.

"Doar a ta" este în top 5 piese căutate pe Shazam (a fost timp de două săptămâni pe prima poziţie), cu peste 50.000 de căutări, este cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes, iar recordurile nu se opresc aici.

Pasiunea lui Edward pentru muzică a apărut încă din copilărie, iar la 10 ani a început să cânte ca toboşar într-un band de muzică rock. Dorinţa de a cânta la mai multe instrumente, l-a facut autodidact şi astfel a descoperit treptat frumusetea fiecărui instrument. 

Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu participarea în cadrul emisiunii "Vocea României", unde a ajuns în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Timbrul sau inconfundabil a transformat-o într-una dintre revelaţiile noii generaţii de artişti din România. În plus, artista a învăţat să cante la patru instrumente: pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabas.

Comentarii