Smiley & Guess Who_Ce ma fac cu tine de azi (1)

Smiley & Guess Who - Ce mă fac cu tine de azi? (Official video)

Smiley este un artist de 10. El a lansat a ţaptea piesă din proiectul aniversar #Smiley10, prin care și-a propus să lanseze o piesă nouă în fiecare lună, mereu pe data de 10.

La 4 ani de la colaborarea cu Guess Who (Dă-o tare), Smiley a a făcut din nou un featuring cu Guess Who. "Ce mă fac cu tine de azi?" e continuarea piesei "De unde vii la ora asta?".

“„Ce ma fac cu tine de azi?” vorbeste despre relatii aparent distruse, dar de fapt neincheiate. Imi imaginez cat de frumos ar fi sa reusim sa reglam cu oamenii de langa noi tot ce nu am apucat sa spunem sau sa facem. Pana la urma asta e lucrul cu adevarat important in viata. Calitatea vietii noastre este data de calitatea relatiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru”, explica Smiley mesajul piesei.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 45 de milioane pana in prezent.  “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea” au completat lista de piese lansate in primele sase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile.

Comentarii