ruby-rochia-mea-header

"Rochia Mea" - cel mai sexy clip Ruby ever | VIDEO

Ştii momentul ăla cand te uiţi la ceva atât de sexy şi incitant şi eşti întrebat: "La ce te uiti?", iar tu din instinct răspunzi: "La nimic!"? Ei bine, pregăteşte-te să răspunzi cu "La nimic" cât mai natural, că ăsta e momentul acela!

După o pauză de câteva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: "Rochia Mea"! Un clip bogat şi plin de senzualitate, "Rochia mea" aduce în acelaşi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept şi mai mult de 22 de ore de filmare. 

“Yeeeeeeey!!!!! În sfârşit, mi-am luat Rochia de pe suflet! Abia aşteptam să o lansez, am piesa de ceva vreme, însă a durat un pic mai mult până să o lansăm pentru că a trebuit să învăţ "nişte" coregrafie şi nu prea m-au ascultat picioarele! În afară de coregrafie, toate bune şi super frumoase! Sunt fericită cu ce a ieşit şi mă bucur de reacţia oamenilor. Eram nerăbdătoare să scot o piesă veselă aşa cum e «Rochia mea», care îţi pune zâmbetul pe buze din primele versuri!”, a declarat Ruby.

În plus, mai multe vedete au vazut clipul înainte de lansare, deoarece teaser-ele apărute pe net au stârnit valuri de reacţii şi de curiozitate. Printre ei se număra şi Smiley, artist care a fost impresionat şi a dorit să “pună sechestru” pe laptopul de pe care a fost vizionat clipul, sub pretextul: "Am nevoie de el ca să-l văd mai încolo! Laptopul rămâne la mine”.

Recent, Ruby a colaborat cu Shift şi Criss Blaziny pentru "Muzica de bagabonţi", piesa ce se regăseşte pe cel de-al doilea album semnat Shift - "Minciuna".