nicole-cherry-header

Nicole Cherry lansează single-ul și videoclipul "Uneori"

După ce ne-a spus că ”Se poartă vara”, apoi a schimbat registrul cu balada ”Cuvintele tale”, Nicole Cherry revine la stilul care a consacrat-o și lansează single-ul "Uneori".

“Piesa a fost compusă de mine, împreună cu Serban Cazan și Dorian, adică echipa Hahaha Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, pâăa la producția finală, și cărora le mulțumesc, pentru toata încrederea acordată. Sper ca noul meu single să vă ajungă la suflet, pentru că reprezintă sentimentele mele, puse pe note muzicale. Mulțumesc și Universal Music Romania/MediaPro Music, La Clique Music, pentru tot sprijinul oferit”, declară Nicole Cherry.
Evident, piesa vine la pachet și cu un videoclip super funny.
"Videoclipul este de mare efect, cu multă distracție și un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la 'Cuvintele tale', și de această dată, pentru 'Uneori' am lucrat cu Iura Luncasu, un adevărat profesionist, aături de care am făcut o super echipă. Mi-am dorit să am alături o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos și pe care i-am și cunoscut, cu această ocazie", adaugă Nicole.

Comentarii