Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - WHEN LOVE SUCKS

MIRA - Uit de tine (Official Video)

mira-uit-de-tine

"Uit de tine" este o melodie la care am contribuit cu sufletul. Împreună cu Thea și cu Mădălin Roșioru, cărora le mulțumesc, am construit această piesă care pentru mine are o mare încărcătură. M-am inspirat din experiențe de viață prin care trecem cu toții, la un moment dat”, mărturisește MIRA.

Videoclipul regizat de SAN este unul foarte fresh și, așa cum povestește MIRA, surprinde cele două planuri ale poveștii melodiei: „Îi mulțumesc lui SAN pentru că m-a ajutat să conturez și mai bine întreaga poveste a piesei, care se desfășoară pe două planuri, atunci când suntem împreună și atunci când suntem despărțiți, dar tot cu el în minte și în inimă.” La rândul lui, regizorul clipului adaugă: „Am filmat în mai multe locuri, inclusiv într-o stație de autobuz sau pe o plajă, astfel încât să putem surprinde și la nivel vizual cele două planuri ale poveștii. Ideea pe care am mers e oarecum universală: personajul se îmbată cu amintiri dintr-o relație trecută și refuză sau nu se poate concentra pe prezent.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013 a început o colaborare cu Allexino, cu care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. În 2014 MIRA colaborează pentru piesa „Zi-mi ceva” cu Zhao, proiect care a ajutat-o să semneze cu Global Records. Melodii precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani”, o colaborare cu Corina și Skizzo Skillz, care a adunat 65 de milioane de vizionări pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

Top citite
01 Mira
Mira, într-o rochie cu decolteu amețitor, decupată până la abdomen. A prins mai mult curaj: "Anul acesta este clar anul schimbărilor"
02 Mira
Cum a fost pozată Mira de iubit în vacanța de lux în Maldive. În costum de baie super decupat, solista și-a arătat bronzul ciocolatiu
03 Mira
Mira, vacanță pe plajă, în Maldive. De abia a ajuns și a și început să facă parada costumelor de baie
04 mira (4)
Mira, imagini în costum de baie, de pe plaja din Dubai: "Promit că urmează postările cu brad". Solista s-a lăsat pozată de iubit
05 mira (1)
Mira, super surpriză pentru mama ei, de ziua de naștere. Unde a dus-o, după ce i-a spus că merg să se relaxeze aproape de Ploiești
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mira1
Cum s-a afișat Mira după ce a anunțat că are probleme de sănătate: „Nu există să stau eu la pat prea mult”

Mira se află în acest moment în Dubai, acolo unde a plecat într-o vacanță cu iubitul ei Levi Elekes. Artista a profitat de moment pentru a crea conținut pe rețelele de socializare, dezvăluind că se simte mai bine după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza unei pisici pe care o adoptase recent. 

Mira / Foto: Instagram
Mira, autoironie pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii: „ E vorba doar de perspectivă”

Mira este una dintre cele mai apreciate artistei din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin talentul său muzical, cât și prin atitudinea pozitivă de care a dat dovadă. Fanii sunt fascinați de personalitate vedetei, mai ales atunci când aceasta folosește autoironia pentru a le da peste nas criticilor. 

mira
Mira, accident în Capitală cu mașina ei de lux: "Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat"

În vara anului trecut, Mira și-a făcut un mare cadou: și-a cumpărat o mașină electrică, de lux, al cărei preț depășește 70.000 de euro. Astăzi, însă, tânăra solistă a făcut accident în București. Un alt șofer a intrat în mașina ei și a avariat-o, așa că pentru ceva timp va depinde de taxiuri și prieteni, întrucât bolidul a ajuns direct la service.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit