juno-feli-Averile

JUNO şi Feli au lansat "Averile", un mix de rap cu foclor românesc | OFFICIAL VIDEO

JUNO, cel mai nou proiect HaHaHa Production, a lansat primul său single - "Averile", o colaborare cu Feli. Piesa este un mix inedit de rap şi folclor românesc.

"În drumul spre visul nostru, fie că ajungem sau nu să-l împlinim, trebuie să rămânem aproape de familie şi oamenii care contează pentru noi. Eu am trăit experienţa averilor materiale pierdute şi am avut şansa să trăiesc experienţa familiei unite. Piesa asta este mesajul meu pentru toţi cei care aleargă spre visul lor şi riscă să-şi uite rădăcinile," spune JUNO.

“JUNO este unul dintre artiştii cu care mi-am dorit să lucrez încă de când a venit în familia HaHaHa Production. Este un artist cu mesaj şi suflet şi, cred eu, este unul dintre artiştii care merită să fie ascultaţi cu atenţie. M-a inspirat povestea pe care a scris-o şi cu bucurie am insistat să fac parte din primul lui single.

“Averile” are un mesaj de ascultat şi de băgat la cap. Muzica poartă şi oferă lecţii de viaţă. JUNO, deşi este la început de drum, are poveşti reale. Îi doresc tot ce e mai bun pentru ca MERITĂ!”, a spus Feli.

MAI CITEŞTE: Cele mai tari imagini de la lansarea primului album Feli - "Eu sunt Feli"

Comentarii