maxresdefault

FreeStay feat. Andra - Intre noi nu mai e nimic (Official Video)

FreeStay lanseaza alaturi de Andra piesa si clipul “Intre noi nu mai e nimic”. Colaborarea a doi laureati ai premiului “Cea mai buna voce” la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati a dat viata unui proiect remarcabil.

Contrar titlului acestui nou single, cei doi artisti spun in versuri si in imagini povestea unei iubiri fara limite, care reuseste sa treaca peste orice obstacol.  Andra este purtata de vant peste campii, munti si mari, mereu urmarita de Florin Ristei, pana ce cuplul artistic se reuneste.

“Colaborarea cu FreeStay ma bucura foarte tare. Avem multe in comun, mai ales placerea de a canta live. Piesa noastra are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima auditie. Sunt convinsa ca le va placea fanilor si ca videoclipul ii va face sa viseze la povesti complicate cu final fericit “, declara Andra.

“Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mandru. In general sunt foarte pretentios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a placut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred ca vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care il avem in comun este bucuria de a canta. Live, din suflet si pasiune. Sper sa va placa!”, marturiseste Florin Ristei.

 

Comentarii