Feli-Acasa-header

Feli - ACASĂ [Official Video HD]

Aflată într-o vacanţă în care a redescoperit bucuriile mici, răsăritul de soare şi apusul sau plimbarea pe malul mării, Feli şi-a făcut timp şi pentru filmările videoclipului piesei ACASĂ.

Feli, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a lansat piesa "Acasă". "Pentru mine, ACASĂ nu ţine de un loc, câteodată nici măcar de patul în care dormi. E acolo unde te simţi în siguranţă, unde poţi să fii tu fără să-ţi analizezi vreo mişcare sau vreo vorbă, unde eşti iubit şi acceptat aşa cum eşti. Şi atunci când te găseşte jumătatea (fie ea un cunoscut sau necunoscut), te poate face în câteva secunde să te simţi ACASă…Pentru ca ACASĂ e acolo unde te duce inima”, a mărturisit artista recunoscută pentru talentul cu care acoperă genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap până la blues sau rock.

"Din cele zece zile de vacanţă, ultimele două zile le-am dedicat filmărilor pentru videoclip. Nu mai fusesem de 11 ani în Spania, din 2006, când am plecat ca să strâng bani să-mi urmez visul, acela de a face muzică. Atunci am descoperit cafeaua Bonbon, un shot de espresso cu lapte condensat dulce, pe care am savurat-o şi anul acesta, doar că acum veneam cu visul implinit!”, a mai adăugat Feli.

Filmarile au avut loc în oraşe mici de lângă Valencia, dar şi la o moşie autentică din zona rurală. "Iniţial am avut o altă idee pentru clip, voiam un clip de imagine, dar am ales să fac o poveste în care Feli să fie personajul principal pentru că este foarte talentată şi îşi asumă rapid orice rol. În plus, piesa are un mesaj onest şi clar. Am realizat că el trebuie pus în valoare în acelaşi fel, cinstit şi cu credinţă, aşa cum i-a şi reusit lui Feli la filmare", a explicat regizorul videoclipului, Iura Luncaşu.

Comentarii