cabron

Cabron - Bombele (Official Video)

Cabron lanseaza single-ul si videoclipul “Bombele”, piesa extrasa de pe albumul “Lupu DPM”, ce va fi disponibil pe platformele de streaming si download din 24 iulie. Muzica si textul sunt compuse de Cabron, Lucian Nagy si Florin Boka, iar piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

Videoclipul piesei “Bombele”, in regia lui Iulian Moga, pune in scena protestele din strada si evidentiaza problemele din lume. Piesa transmite un mesaj care rezoneaza profund cu problemele actuale ale oamenilor, atat din tara, cat si de peste hotare.

”Piesa asta este, de fapt, un comunicat, un statement si ma intereseaza foarte mult sa ajunga mesajul la cat mai multa lume…Nu avem noi nevoie de bombele si rachetele lor. In Romania traim Raiul pe pamant fata de ceea ce se intampla in lume. La ora asta intr-un oras prin lume se da o bomba...in orase locuite...Noi nu avem nevoie de asa ceva, suntem noi cu ai nostri, cu bune si cu rele. Eu nu vreau sa mai merg cu copilul meu de mana pe strada si sa treaca convoaie americane pe langa noi, sa trebuiasca sa stau sa ii raspund iar la intrebari de genul: ‘Pentru ce ne trebuie tancuri?’sau ‘De ce dau unii si altii cu rachete", a declarat Cabron.

Comentarii