antonia-micke-el-amor

Antonia feat. Micke - El Amor | Official Video

Atmosferă tropicală condimentată cu iubire și senzualitate, soare, explozii de culoare și multă libertate. Cu toții ne dorim ca vara să nu se termine niciodată, iar asta este și povestea noului videoclip pe care îl lansează, Micke, în colaborare cu Antonia.

Piesa "El Amor" a fost compusă de Marco&Seba împreună cu Micke și se bucură de touch-ul inconfundabil al unor producători de top, responsabili pentru hituri ale unor artisti celebri, precum INNA, Nicki Minaj, Nick Jonas sau Akon. 

Micke Moreno este de origine columbiană și a moștenit talentul artistic de la părinții săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puțin de 70 de producții din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru și concerte. Și-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artiști de circ, actori, muzicieni. Artistul are astfel de mai bine de 15 ani o carieră de succes ca actor, cântăreț dar si regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latină, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV.

Comentarii