Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE AYA NAKAMURA - DJADJA

Andreea Banică feat. UDDI - Departamentul de relații (Official Video)

andreea banica

Piesa vorbește despre relațiile pierdute și compromisurile pe care oamenii le fac pentru persoana iubită. În clipul regizat de Dan Petcan, diva își așteaptă iubitul acasă și îl suna, dar acesta prefera să stea în oraș cu băieții. Într-un final, UDDI, care joacă rolul iubitului, ajunge acasă și se revanșează.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

" << Departamentul de relatii >> este o piesa tare draga, pe care am asteptat cu nerabdare sa o impartasesc cu voi! Am lucrat cu spor impreuna cu UDDI si echipa. Imi place foarte mult ce a iesit, sper ca va veti regasi in aceasta piesa!", declara Andreea Banica.

“Acesta colaborare imi demonstreaza in continuare faptul ca daca iti doresti cu adevarat ceva si muncesti pentru asta, doar cerul e limita. Sunt onorat ca am ajuns sa colaborez cu unul dintre cei mai mari artisti din Romania, Andreea Banica, careia ii multumesc din suflet! Piesa ‘Departamentul de relatii’ este o poveste de dragoste contemporana care are un final fericit. Multumesc, Famous Production, Panda Music, Cat Music si nu in ultimul rand, intregii echipe pentru profesionalism, placere si sprijin! Bless!”, declara UDDI.

Top citite
01 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
02 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
03 Andreea Banica
Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”
04 Andreea Bănică
Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte
05 andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica si fata ei
Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au construit un hotel de patru stele la mare, pe plaja din Eforie Nord, loc atât de drag lor. Anul acesta au avut un sezon foarte bun și au decis să o implice și pe fiica lor de 14 ani, Sofia. Nu oricum, ci au angajat-o part-time.

andreea banica si sotul ei
Ce cadou a primit Andreea Bănică de la soțul ei, Lucian Mitrea. Surpriza a costat 5.000 de euro

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului și sunt căsătoriți din anul 2008. Au împreună doi copii, pe Sofia în vârstă de 14 ani și pe Noah în vârstă de 6 ani, de care sunt foarte mândri, și, chiar dacă sunt de trei decenii împreună, aceștia nu au renunțat la gesturile romantice și micile surprize. 

Andreea Bănică, apariție inedită
Andreea Bănică, trup de zeiță la malul mării, în costum de baie. Cântăreața e într-o formă fizică de invidiat la 45 de ani

Andreea Bănică are 45 de ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de a și-o etala. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit