andra-indiferenta-header

Andra are piesă nouă -"Indiferenţa". Melodia a cântat-o în premieră la ProFM | VIDEO

Vineri, 13 aprilie, Andra a sărbătorit alături de noi 25 de ani de ProFM. Cu această ocazie ne-a oferit şi o surpriză. A cântat în premieră refrenul noului single "Indiferenţa".

A promis că noul single îl va lansa foarte curând, ceea ce s-a întâmplat, miercuri, 17 aprilie. Astfel, Andra a revenit cu un single nou și o imagine super fresh! “Indiferența” este primul videoclip de la marele concert live de la Sala Palatului, AIEVEA, care a fost sold-out în toate cele trei zile. “Indiferența” este o piesă pop compusă de DeMoga Music. Single-ul spune o poveste de dragoste, are un mesaj de atenționare de la femeia îndrăgostită și dezamagită de lipsa de atenție de la partener.

Povestea cântecului a fost pusă în imagini de regizorul Ionuț Trandafir, același care a semnat și regia clipului “Semne”. Filmările au durat o zi, iar pentru asta Andra a schimbat 4 ținute. Stylingul a fost conceput de Faboulous Muses și arată o Andra sigură pe ea, feminină, puternică și sexy. Clipul “Indiferența” a fost lansat astăzi pe canalul de Youtube al artistei care a atins de curând un milion de abonați, motiv pentru care Andra a primit de la companie butonul auriu, o recunoaștere simbolică râvnită de mulți creatori de conținut.

Momentul de la ProFM în care Andra a cântat "Indiferenţa" îl poţi vedea în video de mai jos.

MAI CITEŞTE: La 25 de ani de ProFM, Andra, Smiley, Feli, Alina Eremia şi Dorian Popa ne-au făcut super surprize | VIDEO