Bucuresti | 102,8FM PURPLE DISCO MACHINE - HYPNOTISED

Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o! Una dintre cele mai sexy cântărețe din anii ’90, Geri de la Spice Girls, transformată radical

Spice Girls
Spice Girls / Getty Images

În anii ’90, Ginger Spice scria istoria muzicii pop alături de celelalte patru colege ale ei din trupa Spice Girls. Geri Halliwell era una dintre cele mai simpatizate membre ale formației și totodată considerată una dintre cele mai frumoase.

La 48 de ani, Geri Halliwell este în aceeași formă fizică de invidiat ca și pe vremea când “rupea” topurile cu Spice Girls. Paparazzii au surprins-o făcând un pic de mișcare, într-o perioadă în care Anglia este din nou în carantină.

*EXCLUSIVE* WEB MUST CALL FOR PRICING - Former Spice Girl Geri Horner goes jogging out in Hampstead with her pet pooch during the COVID-19 lockdown.*PICTURES TAKEN ON 08/03/2021*

Geri Halliwell

VEZI SI: CUM ARATA “BABY SPICE” LA 44 DE ANI. EMMA BUNTON, CEA MAI DISCRETĂ DINTRE MEMBRELE SPICE GIRLS

Îmbrăcată în pantaloni combo, o jachetă bomber și cu căciulă pe cap, Geri a trecut neobservată de fani, însă nu și de paparazzii viligelenti. Fosta componentă a trupei Spice Girls a ieșit să își plimbe cățelul pe străzile Londrei. Geri, care acum a preluat numele soțului ei, Christian Horner, a petrecut carantina în familie.

VEZI SI: CUM ARATĂ NICK CARTER DE LA BACKSTREET BOYS LA 40 DE ANI, DUPĂ LUPTA DE O VIAȚĂ CU DROGURILE ȘI ALCOOLUL

Geri este mamă a doi copii

Geri Horner este mama unei fetițe, BlueBell Madonna, născută în mai 2006, venită pe lume în urma relației cu Sacha Gervasi. Victoria Beckham și Emma Bunton, fostele ei colege de trupă, sunt nașele fetiței.

Galerie foto

Ginger este căsătorită cu Christian Horner, din 2015. Cei doi și-au unit destinele după un an de relație, în cadrul unei ceremonii restrânse, ce a avut loc în Woburn, Bedforshire. Doi ani mai târziu, aceștia au devenit părinții unui băiețel, ce poartă numele Montague George Hector Horner.

VEZI SI: CUM ARATĂ LA 64 DE ANI LATOYA JACKSON, “OAIA NEAGRĂ” DIN FAMILIA JACKSON. A SUFERIT O VIAȚĂ DE UMILINȚE

Top citite
01 Spice Girls
Spice Girls, super show la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: "Momentul pe care-l aștepta toată planeta". David, fanul nr 1
02 SPICE GIRLS
Mel B, în formă maximă la 48 de ani. Fosta membră Spice Girls, într-o rochie scurtă și mulată, cu spatele gol, la cină în NYC
03 spice girls
Cum arată Geri de la Spice Girls la 50 de ani. Roșcata a apărut pe covorul roșu într-o rochie potrivită pentru o mireasă
04 Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram
Cum arată acum mama copilului lui Drake. Fostul model Sophie Brussaux are o siluetă de invidiat
05 nicole-cherry-instagram
Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mira1
Cum arată mama Mirei. Cele două seamănă ca două picături de apă

Mira este o persoană foarte cunoscută în mediul online, însă puțini știu cum arată mama artistei. Cele două seamănă ca două picături de apă. 

Cum se menține în formă Laura Pausini
Cum arată Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Laura Pausini arată excepțional la vârsta de 47 de ani. Cântăreața este considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. 

Geri Halliwell
Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls, suferă cumplit după ce și-a pierdut fratele, pe Max Halliwell, în vârstă de doar 54 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a brăbușit brusc în casă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”