Blair-ONeal-header

Top 15 sportive sexy care ne fac să iubim și mai mult sportul

Aceste imagini ne fac să iubim și mai mult sportul. Chiar dacă nu îți plac anumite sporturi, aceste sportive ne-au convins că sportul poate fi cu mult mai frumos. Iată doar 15 de exemple care ne-au ținut cu ochii lipiți de televizor și în 2016.

15. DANICA PATRICK (NASCAR)

Sporturile cu motor nu prea sunt pentru femei. Totuși, Danicaa Patrick este o tipă puternică care se descurc de minune în această lume a sporturilor cu motor în care bărbații fac legea. În 2005 a intrat în seria Indy Car. Acum aleargă în NASCAR Sprint Cup.

14. SKYLAR DIGGINS (baschet)

Lumea vine de plăcere la meciurile ei. Este jucătoare profesionistă, iar în 2012 și 2013 a câștigat titlul de "Big East Player of the Year".

13. TINA MAZE (schi alpin)

Tina Maze este cea mai de succes slovenă în proba de schi alpin. A câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, în 2014. A fost și una dintre cele mai sexy sportive de la acea ediție a Jocurilor Olimpice.

12. EUGENIE BOUCHARD (tenis)

Canadianca este o mai veche cunoștință de-a noastră. Nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa jucătoarelor noastre Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu. S-a spus despre ea că va fi noua Maria Sharapova, dar este departe de acest statut. În noiembrie 2016 ocupă locul 46 în clasamentul WTA.

11. SILJE NORENDAL (Snowboard)

În Norvegia este un star. Este un snowboarder profesionst, iar în 2013 a câștigat medalia de aur la European Winter X Games.

10. JONELLE FILIGNA (fotbal)

Este una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal. Arbitrii, cu greu o elimină de pe teren.

9. ANASTASIA ASHLEY (surf)


Este o surferiță profesionistă care călărește și cele mai mari valuri. Pentru că arată foarte bine, Anastasia este și model. A pozat pentru multe reviste, printre care Sports Illustrated și Maxim.

8. BEATRIZ RECARI (golf)

Originară din Spania, Beatriz s-a apucat de golf la vârsta de 9 ani. Are rezultate excelente, dar, spre dezamăgirea domnilor, a refuzat să pozeze în reviste pentru bărbați.

7. CLAIR BIDEZ (snowboard)

În 2014 a participat cu lotul de snowboard al Statelor Unite la Jocurile Olimpice de iară. Înainte de acest moment, a pozat în Swim Illustrated.

6. ANNA SIDOROVA (curling)

Și-a început cariera ca patinatoare, dar în urma unei accidentări s-a îndreptat spre curling. A condus națioala de curling a Rusiei la Jocurile Olimpice de la Soci.

5. MARIA KIRILENKO (tenis)

Este o excelentă jucătoare de tenis, care se poate lăuda că a câștigat US Open în 2002, la junioare. Arată foarte bine, așa că o poți vedea îe coperta multor reviste.

4. JULIA MANCUSO (schi alpin)

Este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea schiului alpin. Are cinci medalii la Campionatele Mondiale și 3 la Jocurile Olimpice. Pozează destul de des pe copertele celor mai celebre reviste.

3. ELLEN HOOG (hochei pe iarbă)

Face parte din naționala de hochei pe iarbă a Olandei. În 2014 a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra. De atunci a bifat mai multe pictoriale pentru Sports Illustrated.

2. LERYN FRANCO (aruncarea suliței)

Leryn Franco este din Paraguay și a atras atenția în 2008 când a participat la olimpiada de la Beijing. Nu are rezultate majore, dar lumea se înghesuie să o vadă. Este evident de ce.

1. BLAIR O'NEAL (golf)

Este una dintre cele mai sexy jucătoare de golf, dar și model. De altfel, dacă dai o căutare pe Google o să găsești mai multe fotografii din cariera de modelling decât din cea de sportivă.

MAI CITEȘTE: DANS SUPER HOT! Delia face TWERK și o face bine de tot! (VIDEO)

Comentarii