serena-williams-simona-halep

Serena Williams a luat-o înaintea Simonei Halep! Decizia majoră a tenismenei

Serena Williams a revenit la antrenamente, după ce a născut-o pe Alexis Olympia Ohanian, Jr, pe 1 septembrie 2017. Fostul nr.1 WTA se pregăteşte să revină în circuitul mondial şi să încerce să revină pe primul loc, poziţie ocupată în prezent de Simona Halep.

Serena Williams i-a luat-o înainte Simonei Halep. Pe 16 noiembrie, ea s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, cofondatorul reţelei Reddit, în New Orleans. Cei doi intenţionează să se mute în San Francisco.

Pe lista invitaților de marcă prezenți la ceremonia care s-a desfăşurat la Contemporary Arts Centre, din New Orleans, Louisiana, se numără actrița Eva Longoria, reality star-ul Kim Kardashian cântărețele Beyonce, Kelly Rowland (foto) și Ciara și buna ei prietenă din circuitul WTA, Caroline Wozniacki.

kelly-rowland-nunta-serena-williams-splash

foto Splash

Kim Kardashian a venit cu un avion privat în New Orleans.

Pentru noaptea nunţii, Kim, soţia rapperului Kanye West, a ales o rochie simplă, dar elegantă.

250 de persoane au fost invitate la nunta care a cărei organizare a costat peste un milion de dolari. Invitaţilor li s-a interzis accesul cu telefoane sau alte aparate cu care puteau face fotografii sau clipuri video, întrucât toate drepturile de imagine au fost cedate către revista Vogue.

MAI CITEŞTE: El este iubitul Simonei Halep! Imagini cu ei împreună în vacanţa din Portofino

Comentarii