Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALINA EREMIA - SUPERTARE (ID PROFM)

Serena Williams a luat-o înaintea Simonei Halep! Decizia majoră a tenismenei

serena-williams-simona-halep
SINGAPORE - OCTOBER 18: L-R Agnieszka Radwanska of Poland,Caroline Wozniacki of Denmark, Ana Ivanovic of Serbia,Serena Williams of the USA and Simona Halep of Romania walk from the Marina Bay Sands hotel to the draw ceremony prior to the start of the BNP Paribas WTA Finals at Singapore Sports Hub on October 18, 2014 in Singapore. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Serena Williams i-a luat-o înainte Simonei Halep. Pe 16 noiembrie, ea s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, cofondatorul reţelei Reddit, în New Orleans. Cei doi intenţionează să se mute în San Francisco.

Pe lista invitaților de marcă prezenți la ceremonia care s-a desfăşurat la Contemporary Arts Centre, din New Orleans, Louisiana, se numără actrița Eva Longoria, reality star-ul Kim Kardashian cântărețele Beyonce, Kelly Rowland (foto) și Ciara și buna ei prietenă din circuitul WTA, Caroline Wozniacki.

kelly-rowland-nunta-serena-williams-splash

foto Splash

Kim Kardashian a venit cu un avion privat în New Orleans.

Pentru noaptea nunţii, Kim, soţia rapperului Kanye West, a ales o rochie simplă, dar elegantă.

250 de persoane au fost invitate la nunta care a cărei organizare a costat peste un milion de dolari. Invitaţilor li s-a interzis accesul cu telefoane sau alte aparate cu care puteau face fotografii sau clipuri video, întrucât toate drepturile de imagine au fost cedate către revista Vogue.

MAI CITEŞTE: El este iubitul Simonei Halep! Imagini cu ei împreună în vacanţa din Portofino

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 lino golden (1)
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
05 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

E unul dintre cei mai populari și admirați soliști de la noi, dar Randi a făcut o declarație surprinzătoare zilele trecute: nu a iubit niciodată cu adevărat. 

dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”

Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite jucătoare de tenis din România vor trăi astăzi o seară plină de emoții, urmărind meciul de revenire în circuitul profesionist al Simonei Halep după un an și jumătate de absență, disputat în cadrul turneului WTA Miami Open 2024.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu