ronaldo-iubite

Lista lui Ronaldo! Ce iubite a avut portughezul înainte de Georgina Rodriguez

Recent, Cristiano Ronaldo a devenit din nou tată. Iubita sa, Georgina Rodriguez a născut o fetiţă, la spitalul Quiron Universal din Madrid. Este cel-al patrulea copil al lui Ronaldo.

Starul lui Real Madrid îi mai are pe gemenii Eva şi Mateo, care s-au născut în iunie 2017, în Statele Unite, dar şi pe Ronaldo Jr. Gemenii au fost aduşi pe lume de o mamă surogat.

Se pare că Ronaldo s-a mai liniştit în ceea ce priveşte numărul iubitelor şi are de gând să şe aşeze la casa lui. Înainte de Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo a avut o serie de partenere celebre. Printre ele se află Paris Hilton, Gemma Atkinson, Kim Kardashian, Irina Shayk. În clip le poţi vedea pe cele 27 de iubite ale lui Ronaldo de care presa a aflat.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a anunțat pe 12 noiembrie, pe rețelele de socializare, nașterea celui de-al patrulea său copil, o fetiță, a cărei mamă este Georgina Rodriguez, actuala iubită a starului echipei Real Madrid, cvadruplu câștigător al Balonului de Aur. Fetiţa urmează să poarte numele Alana Martina.

Cristiano Ronaldo și-a însoțit mesajul cu o fotografie în care apare alături de iubita sa, de fiul său cel mare, Cristiano Junior (7 ani) și de fetița nou-născută. 

MAI CITEŞTE: Simona Halep către Ronaldo: "Mulţumesc pentru o seară minunată!"

Comentarii