Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SIA - NEVER GIVE UP

Iubita lui Ronaldo a înnebunit netul cu pozele astea

rsz_16583281_984466271697971_8964515577695567872_n

În vârstă de doar 23 de ani, Georgina a reușit să-i fure inima într-așa un hal lui Ronaldo încât sportivul i-a făcut cunoștință acesteia chiar și cu fiul său, semn că povestea cu Irina Shayk este demult uitată, mai ales că aceasta din urmă a devenit recent mama copilului lui Bradley Cooper.

Ronaldo și Georgina s-ar fi cunoscut la sfârșitul anului trecut, la un eveniment Dolce and Gabbana, iar fata era, înainte să-l cunoască pe celebrul fotbalist, vânzătoare într-un magazin Gucci din Madrid. Adevărul e că o singură privire aruncată pe contul de Instagram al Georginei ne-a făcut să înțelegem de ce Ronaldo este atât de ...vrăjit de ea. Pentru că are de ce ! :)

 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 georgina rodriguez cristiano ronaldo
Cele mai provocatoare poze publicate de Georgina Rodriguez. Cum impresionează iubita lui Ronaldo pe Instagram
02 The evenings of Sanremo Music Festival 2020
Antrenamente în carantină. Cum își lucrează corpul Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo. Imaginile de milioane de vizualizări
03 MTV EMAs 2019 - Red Carpet Arrivals
Georgina Rodriguez, apariție electrizantă într-o rochie cu crăpatură adâncă, alături de Cristiano Ronaldo la MTV EMA 2019
04 Venice Film Festival - Opening Red Carpet
Iubita lui Cristiano Ronaldo se dezbraca pentru o noua campanie de lenjerie intima. VIDEO
05 ronaldo georgina iubita
Georgina, apariție inedită alături de Cristiano Ronaldo, la Gala Marca. Cum s-a îmbrăcat - FOTO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H
Schimbare majoră pentru Georgina Rodriguez după ce Ronaldo este acuzat de viol

Georgina Rodriguez a simițit nevoia de o schimbare, după ce în ultima perioadă iubitul ei a fost în centrul unui scandal de natură sexuală. Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de un fost model.

kathrin-mayorga-ronaldo-header
A fost publicat actul prin care Ronaldo recunoaște violul asupra lui Kathryn Mayorga

Publicația germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care CR7 recunoştea, practic, faptele comise în 2009.

Juventus v BSC Young Boys - UEFA Champions League Group H
Momente tensionate între Ronaldo și iubita lui, la prima apariție publică după acuzațiile de viol

Cristiano Rolando este în centrul unui scandal uriaș după ce un model din Statele Unite l-a acuzat de viol. Deși a negat povestea dezvăluită de Kathryn Mayorga, Ronaldo nu a scăpat de acuzații, iar peste ocean procurorii au început să cerceteze cazul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său