Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TEDDY SWIMS - THE DOOR

Imagini unice cu Messi şi Ronaldo! Ce s-a întâmplat la gala FIFA the Best

messi-ronaldo-fifa-the best

Ronaldo şi marele său rival, Messi, au venit la gala împreună cu familia. Mai mult, ei avut locuri unul lângă altul la gala de la Londra.

Messi a venit cu soţia sa, Antonella Roccuzzo, în timp ce Ronaldo a fost însoţit de iubita însărcinată, Georgina Rodriguez şi de fiul său, Cristiano Jr.

La un moment dat, cei doi s-au salutat şi au schimbat câteva cuvinte, într-un mod amical. A fost singurul moment în care cei doi şi-au dat atenţie unul altuia.

Înainte de decernarea trofeelor, Neymar Jr. a venit să-i salute şi să le ureze baftă.

În timpul galei, Messi şi Ronaldo au refuzat să se privească sau să-şi vorbească. Ronaldo a fost mai preocupat de premiul pe care l-a primit, dar şi de iubita sa, Georgina, care îi va dărui în curând un copil.

Cele două staruri de la Real Madrid şi FC Barcelona au venit, s-au salutat, au participat la gala şi au plecat, dar rivalitatea dintre cei doi a rămas.

Top citite
01 anamaria prodan
Anamaria Prodan, într-o rochie mulată pe corp, care i-a venit ca turnată. Impresara a fost însoțită de fiul cel mic la o gală
02 Loredana Groza
Loredana Groza, într-o rochie cu decolteu amplu la o gală caritabilă. Solista a făcut show și pe scenă, și în afara ei
03 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
Macaulay Culkin, apariție surpriză la American Music Awards. Cum arată acum actorul din Singur Acasă
04 kathrin-mayorga-ronaldo-header
A fost publicat actul prin care Ronaldo recunoaște violul asupra lui Kathryn Mayorga
05 Exclusive: Georgina Rodriguez leaving gym
Prima reacție a Georginei Rodriguez după acuzațiile de viol care i se aduc lui Cristiano Ronaldo
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Venice Film Festival - Opening Red Carpet
Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a atras toate privirile cu rochia transparentă purtată la Veneția

Georgina Rodriguez a avut o apariție strălucitoare la ceremonia de deschidere a ediției din acest an a Festivalului de Film de la Veneția.

ronaldo-instagram-profil
Gestul cu care Ronaldo i-a cucerit definitiv pe suporterii lui Juventus

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus a fost transferul verii. Campioana Italiei a plătit pentru portughez 112 milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer pentru un jucător de peste 30 de ani.

lionel-messi-matias-messi
Fratele lui Lionel Messi, condamnat la închisoare din cauza portului ilegal de armă

Matias Messi, fratele mai mare al starului Barcelonei, Leo Messi, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de către un tribunal din Rosario, Argentina, pentru port ilegal de armă.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil