Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE BEATNUTS - SE ACABO

Halep poate redeveni nr.1 mondial mai repede decât se aştepta. Wozniacki a luat o decizie neaşteptată

simona-halep-nr.1

Simona poate redeveni nr.1 mondial mult mai repede decât s-ar fi aştepta, după ce jucătoarea din Danemarca a făcut o alegere riscantă. Ea nu s-a înscris la turneul Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), care se va desfăşura între 19 şi 25 februarie! Sportiva nordică va pierde 305 puncte săptămâna respectivă, rămânând descoperită în faţa Simonei, care nu trebuie să apere niciun punct în acea perioadă. Halep, aflată momentan la 349 de puncte în spatele liderului, nu şi-a anunţat nici ea participarea la Dubai, însă până atunci mai este de disputat turneul de la Doha, la care românca are de asemenea un as în mânecă.

Decizia Carolinei de a nu merge la Dubai îi oferă Simonei un plan de rezervă. Halep va pleca în pole position pentru locul 1 la Doha (12-18 februarie), întrucât Wozniacki are de apărat şi acolo 585 de puncte. În clasamentul live, constănţeanca îşi va devansa rivala încă din prima zi a turneului, "Caro" fiind obligată să ajungă în finală pentru a nu fi pe minus. Practic, Simona îşi permite chiar şi un rezultat mai slab decât Caroline la Doha pentru a fi sigură de revenirea pe locul 1, care s-ar produce inevitabil în timpul turneului de la Dubai.

Wozniacki a ajuns în această situaţie din cauza sistemului de punctaj al tenisului profesionist, care te obligă să îţi egalezi perfomanţele reuşite anul precedent pentru a nu ceda puncte.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 Cristina Ștefania/ Instagram
Cristina Ștefania, apariție inedită la un meci de tenis. Ținuta artistei a atras atenția fanilor: „Arăți divin”
03 turneu
Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport
04 WTA_Praga
Prague Open: Primul turneu la care va participa Simona Halep se vede în exclusivitate la Digi Sport
05 WTA-Palermo
Tenisul revine pe zgură! Palermo Ladies Open se vede doar la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
GM Simona
Simona Halep revine la turneul WTA de la Cincinnati, în exclusivitate la Digi Sport

În perioada 12 - 18 august 2019, Digi Sport va transmite, în direct şi în exclusivitate, turneul WTA de la Cincinnati, unde Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 4.

Simona & Fernandez
Simona Halep revine pe hard la Rogers Cup, în exclusivitate la Digi Sport!

Până la data de 11 august 2019, Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul de tenis WTA de la Toronto, competiție în cadrul căreia Simona Halep va reveni pe suprafața rapidă.

Day Twelve: The Championships - Wimbledon 2019
Simona Halep a strălucit la Balul Campionilor de la Wimbledon. FOTO

Turneul Wimbledon 2019 s-a încheiat, duminică seara, cu Balul Campionilor, petrecerea de gală la care participă toți câștigătorii competiției.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală