simona-halep-inel-campioana

El este iubitul Simonei Halep! Imagini cu ei împreună în vacanţa din Portofino

S-a zvonit mult despre presupusul iubit al Simonei Halep, nr.1 mondial în tenisul feminin. La un moment dat, s-a vorbit şi despre Smiley, dar cei doi au negat zvonurile.

Simona a fost surprinsă alături de fostul tenismen, Radu Marian Barbu, în timp ce se află în vacanță în Italia, la Portofino și ar părea că acesta este iubitul liderului mondial WTA, potrivit gsp.ro.

Conform aceleaşi surse, Simona a ales oraşul italian Portofino pentru a petrece o vacanță liniștită alături de iubitul său,

Cei doi au fost surprinși plimbându-se, dar și în timp ce se aflau împreună la masă, la un restaurant din oraș.

După ce a fost eliminată din grupe la Turneul Campioanelor, Simona Halep a anunțat că va pleca într-o vacanță, fără a dezvălui însă destinația. Iubitul jucătoarei este Radu Marian Barbu, fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile. Cea mai bună clasare a fost locul 1.151, în 2004. Acesta se cunoaște cu mai mulți jucători de tenis, printre care Horia Tecău, Florin Mergea și Victor Crivoi.

Mai mult, Barbu a făcut pereche la dublu și cu Adrian Ungur, dar fără să aibă vreo performanță importantă. Acesta e bun prieten cu Andrei Mlendea, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. În plus, în acest an fost directorul turneului Comesad BCR Open. (sursa foto gsp.ro)

MAI CITEŞTE: Simona Halep către Ronaldo: "Mulţumesc pentru o seară minunată!"

 

 

Comentarii