170329144328-ronaldo-madeira-airport-bust-tease-super-169

Credeai că statuia lui Ronaldo e ciudată? S-o vezi pe-a lui Ibrahimovic

În luna martie a acestui an, Ronaldo şi-a dezvelit propriul bust pe insula Madeira din Portugalia. Creaţia sculptorului Emanuel Santos a surprins multă lume, mai ales că figura lui Ronaldo era departe de cum arată în realitate.

Unii au spus că este o ciudăţenie, dar lui Ronaldo nu i-a păsat. Acum a venit rândul unei alte legende a fotbalului să aibă propria statuie, deşi încă nu şi-a agăţat ghetele în cui. Este vorba de Zlatan Ibrahimovic.

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Atacantul suedez a postat un video pe Instagram cu creaţia care este încă în lucru. La fel ca Ronaldo, Ibra este mândru de opera de artă. 

Alături de video a postat următorul mesaj: The symbol of Sweden is almost done #mystatue #proud #lifework. În decembrie 2016, Zlatan Ibrahimovic a postat o fotografie cu o altă statuie de-a lui.

În prezent, Ibra face antrenamente uşoare după intervenţia chirurgicală la ligamentele încrucişate. El s-a accidentat în luna aprilie în timpul partidei cu Anderlecht din Europa League.

Atacantul suedez este liber de contract după ce tehnicialul lui Manchester United, Jose Mourinho, a renunţat la serviciile sale.

 

 

Comentarii