zayn-malik-insta-header

Zayn a luat prima măsură împotriva lui Gigi Hadid şi a mamei sale, după despărţirea de model

Gigi Hadid şi Zayn Malik nu mai formează un cuplu. Cei doi au postat pe reţelele de socializare mesaje prin care confirmă despărţirea. Deşi mesajele sunt pline de iubire şi recunoştinţă, în realitate relaţia dintre ei este mult mai tensionată.

Supermodelul şi cântăreţul au dat de înţeles că programul fiecăruia şi carierele îi împiedică să continue ca un cuplu. Totuşi, dacă s-au despărţit în relaţii amiabile, de ce Zayn le-a dat unfollow de pe Instagram lui Gigi şi mamei sale, Yolanda? S-a întâmplat imediat după ce au postat pe Twitter că povestea lor de dragoste a ajuns la final. 

Probabil, în perioada următoare vom afla mai multe detalii despre motivele care au condus la această separare surprinzătoare. Iată ce mesaje au postat pe reţelele de socializare prin care au anunţat că nu mai formează un cuplu. "Gigi și cu mine am avut o relaţie incredibilă, plină de iubire și distracție. Am un respect enorm și adorație pentru Gigi ca femeie și prietenă. Are un suflet incredibil. Sunt recunoscător tuturor fanilor noștri că ne respectă această decizie dificilă și confidențialitatea noastră în acest moment." - Zayn Malik

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

"Declarațiile de despărțire par adesea impersonale pentru că nu există într-adevăr nici o modalitate de a pune în cuvinte ceea ce doi oameni experimentează împreună în câțiva ani ... nu numai într-o relație, ci în viață în general. Îi sunt recunoscător pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care le-am împărtășit. Îl voi susține în continuare ca pe un prieten pentru care am un respect și iubire imense." - Gigi Hadid.

MAI CITEŞTE: Zayn Malik şi Gigi Hadid s-au despărţit după doi ani de relaţie! Motivul care a dus la separare

Comentarii