chirila

Tudor Chirilă, mesaj tranșant în prima zi de școală!

Tudor Chirilă a postat luni un mesaj pe Facebook prin care își exprimă nemulțumirea cu privire la modul în care unele școli aleg să desfășoare prima zi a elevilor în unitățile de învățământ, mai ales că, spune el, probabil că numai Dumnezeu poate să mai salveze învățământul românesc.

Tudor a descris acțiunea care se petrece în curtea școlii din vecinătatea casei sale și se declară unul dintre cei care se bucură că nu mai este la școală.


"În curtea şcolii de lângă blocul meu anul şcolar începe cu predica unui preot care rosteşte cu emfaza caragialescă nişte platitudini, binecuvântând astfel începutul de an. E ceva agresiv şi lipsit de smerenie în tonul vocii lui. Probabil că l-au adus acolo pentru că şi-au dat seama că numai Dumnezeu mai poata salva învăţământul românesc. Dupî predicî se pune muzică uşoară în timp ce o voce care bagă spaima în orice copil de până în zece ani anunţă repartiţia pe clase. E una din zilele alea în care mă bucur că nu (mai) sunt la şcoală. Aia pe care părintii au ajuns s-o urască neputincioşi", a fost postarea lui Tudor Chrilă pe pagina sa de Facebook. 

MAI CITEŞTE: Tudor Chirilă, atacat de un politician pentru că a protestat în Piaţa Victoriei

Comentarii