smiley-sofia-pavel-bartos

Smiley, cucerit definitiv de fiica lui Bartoş! "Clipe de iubire necondiţionată"

Smiley şi Pavel Bartoş formează unul dintre cele mai de succes cupluri de prezentatori. Sunt colegi pe platourile de filmare şi buni prieteni în afara lor.

Mai mult, Smiley este naşul uneia dintre fetiţele lui Pavel Bartoş, Sofia. Ea l-a cucerit definitiv pe Smiley cu inocenţa, dar şi cu glumele ei. Când se văd, cei doi se distrează şi se bucură de fiecare clipă. Smiley a postat o fotografie cu Sofia la care a scris: Clipe de iubire neconditionata cu finuta!#godfather #love 

Postarea a strâns mii de like-uri, dar şi comentarii. Unul dintre ele cu siguranţă i-a dat de gândit cântăreţului. "Eu abia astept să văd astfel de momente de iubire necondiţionată cu tine şi fetiţa ta!". De-a lungul timpului, Smiley a vorbit şi despre acest subiect. A spus că îi plac copiii şi că îşi doreşte, dar nu grăbeşte lucrurile, le lasă să vină natural, de la sine. Sau cum spune Smiley în piesa "Vals" - Dansând cu ea, numai cu ea, mi-am auzit inima cum cânta / Când mă privea, lumea era doar o orchestra ce ne acompania.

MAI CITEŞTE: Pe Smiley îl ştiu toţi, dar uite cum arată fratele, bunica şi părinţii lui

Comentarii