Instagram-Stories

Schimbări majore pentru cei care folosesc Instagram Stories

De acum veți putea să-ţi sondezi toți prietenii pe social media, mulțumită tuturor celei mai noi caracteristici interactive din Instagram.

În cazul în care ai dubii legate de anumite postări, e bine să ştii că această dilemă le-o poţi lăsa în seama prietenilor tăi de pe Instragram. Din 3 octombrie, Instagram Stories îţi permite să adresezi o întrebare prietenilor tăi  și vei putea vedea rezultatele în timp real, în timp ce votează. Iar din acest punct posibilităţile sunt nelimitate. Gen: cu ce rochie să ies în seara asta? Ce pizza să comand? E devreme să mă culc la 3 dimineaţa?

Noile etichete de sondaj îşi vor permite să adaugi întrebări cu două opțiuni la poveștile tale, iar persoanele care văd postarea pot alege un răspuns atingând una dintre opțiuni. După ce ai făcut deja o fotografie sau un videoclip pentru povestea ta, pur și simplu selectați "sondaj", scrieți propria întrebare și personalizați răspunsurile. Următorii pot începe imediat să voteze și vei putea vedea rezultatele în timp real.

La fel ca toate poveștile despre Instagram, sondajele și rezultatele vor dispărea după 24 de ore.

Comentarii