like-facebook-inselatorie-366908

SCHIMBARE MAJORĂ la Facebook. Noua funcție care te va face dependent de telefon

În cazul în care ți se părea că nu afli suficientă informație din deja cunoscutul News Feed, Facebook a anunțat că va activa o funcție cu mult mai complexă.

În curând, e posibil să avem o nouă opțiune pe Facebook. Aceasta se va numi Explore Feed, va fi un News Feed alternativ și ne va permite să găsim exclusiv postări, video-uri, articole și fotografii de la paginile cărora le-am dat like și pe care le urmărim.

Atenție! În feed-ul obișnuit, cel pe care îl vedem acum de fiecare dată când intrăm pe Facebook, vor rămâne doar postările prietenilor și postări sponsorizate.

Dacă vom dori să vedem anumite postări ale paginilor noastre preferate, vom putea plăti pentru mutarea lor în News Feed sau pur și simplu intra manual pe fiecare pagină în parte.

Așadar, tot materialul amestecat pe care îl vedem acum se va separa în două: postări ale prietenilor și postări ale altor pagini oficiale. Cine vrea să plătească, poate să facă loc preferaților în News Feed-ul principal. Tare sau nu prea?

Specialiștii au început deja să testeze această opțiune în Slovacia, Sri Lanka, Serbia, Bolivia, Guatemala și Cambodgia și se zvonește că noua structură va fi intra în vigoare peste tot, mai curând decât ne-am aștepta.

Tu ce părere ai? Mai aveau nevoie utilizatorii de Facebook și de această funcție?

 

Comentarii