justin-timberlake-lacrimi

Reacţiile artiştilor după atacul de pe Manchester Arena

Artiştii internaţionali au reacţionat imediat după explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cântăreţei Ariana Grande şi au transmis condoleanţe victimelor şi mesaje de încurajare artistei.

Justin Timberlake a scris  pe Twitter gândurile şi rugăciunile se îndreaptă către cei afectaţi de oribilul incident din Manchester. "Trebuie să fim mai buni, trebuie să ne iubim unii pe ceilalţi".

Harry Styles: "Sunt sfâşiat să văd ce s-a întâmplat la Manchester. Le transmit tragostea mea celor implicaţi".

Nicki Minaj a spus că o doare sufletul pentru sora ei, Ariana şi pentru orice familie afectată de acest tragic incident din Marea Britanie. "S-au pierdut vieţi nevinovate", spune ea.

Katty Perry a scris şi ea pe Twitter: „Mă rog pentru toată lumea de la concertul Ariana Grande”.

UPDATE: 22 morţi şi 59 de răniţi. VIDEO! Explozie la concertul Arianei Grande din Manchester

Cher a transmis : "Rugăciunile mele sunt pentru toţi cei din Manchester. Am trăit momente speciale acolo, în tinereţe şi mai târziu".

Demi Lovato a scris şi ea pe Twitter după incidentul de la Manchester Arena: "Plâng imaginându-mi toţi acei inocenţi care au mers la un concert şi şi-au pierdut viaţa. Mă rog pentru  fiecare şi pentru toţi".

Chris Brown - ''Lumea se destramă. Vreau să trimit dragostea mea către toată lumea''. 

Cântărețul american de R&B John Legend a publicat un mesaj pe contul său de social media după tragedie. ''Trimit dragostea către Marea Britanie, @ArianaGrande și pentru toți susținătorii ei care au fost prinși în acest atac oribil. Sfâșietor'', a scris el.

Taylor Swift''Gândurile mele, rugăciunile și lacrimile pentru cei afectați de tragedia din seara aceasta din Manchester. Trimit toată dragostea mea''.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. 

MAI CITEŞTE: Reacţia Arianei Grande după atentatul de la Manchester

Comentarii