vloggerita-then-and-now

O vloggeriţă şi-a dezvăluit secretele! Descoperi diferenţele între Photoshop şi realitate?

Cu toţii ştim că #nofilter nu mai este ce a fost odată. Dacă aplici discret anumite filtre sau ştii bine cu Photoshop-ul, atunci poţi transforma fotografiile mai puţin reuşite în unele care par naturale.

O vloggeriţă din Perth, Australia i-a provocat pe cei care-i urmăresc postările. Şi are mulţi followers, adică 1,5 milioane. Ea le dă sfaturi prietenilor săi virtuali în privinţa postărilor de pe reţelele de socializare. Le-a lansat şi o provocare: să ghicească cele patru diferenţe dintr-o fotografie pe care a retuşat-o foarte discret. Lauren Curtis a postat cele două poze şi a aşteptat să vadă cine îşi dă seama de schimbări.

 

A post shared by Lauren Curtis (@lozcurtis) on

După aceea, Lauren le-a dezvăluit micile ajustări pe care le-a făcut şi a atras atenţia că pe reţelele de socializare ar trebui să fie mai multă sinceritate.

Aşadar, numai ochii bine antrenaţi îşi dau seama care au fost micile ajustări. Adică, mai mult alb la ochi, mai mult bronz şi picioarele puţin mai subţiri. Dacă intri pe contul eu de Instagram o să observi că Lauren are nişte fotografii impecabile.

 

A post shared by Lauren Curtis (@lozcurtis) on

Ea a mai adăugat că în timpul liceului a studiat fotografia şi programele prin care poţi îmbunătăţi instantaneele.