delia-maldive-instagram

Delia se distrează în Maldive, dar s-a speriat de ce a văzut în apă! "Hai la mama! Văleuu Doamnee!"

Ianuarie este luna concediilor pentru majoritatea artiştilor români, aşa că cei mai mulţi îşi programează prima vacanţă, chiar la început de an. Delia a început 2018 în locuri exotice. Mai întâi a bifat India, apoi Maldive.

Delia este în vacanţă alături de soţul ei, Răzvan. Cum în Maldive oamenii sunt complet relaxaţi, nici Delia nu putea să strice peisajul, aşa că ţinutele ei sunt de multe ori pe stilul "lejereanu".

 

A post shared by Delia (@delia) on

Unii au glumit la această postare cu diferite comentarii haioase precum: halatu', cât e halatu'?. Delia nu prea s-a deranjat să le răspundă. Până la urmă, de comentat ai timp să comentezi, în Maldive nu ajungi în fiecare zi. 

 

A post shared by Delia (@delia) on

HOT! Cele mai fresh poze cu Delia în costum de baie

Delia a ales o insulă liniştită, aşa cum sunt majoritatea în Maldive. Este vorba de Banyan Tree Vabbinfaru. La cum arată bungalourile pe acolo, ne întrebăm la câte margarete este cotat? Lăsând gluma la o parte, artista a mers pe plajă pentru o baie, numai că în apă avea o companie selectă. Nişte pisici de mare. De altfel, Delia a scris la postare: Hai la mama!!! ;)))) valeuu doamnee!!!

 

A post shared by Delia (@delia) on

Delia s-a apropiat cât a putut, în încercarea de a atinge un exemplar. 

 

A post shared by Delia (@delia) on

În rest nisip alb, fin ca praful, peisaje superbe, temperaturi ridicate, bronz de ianuarie şi nicio grijă existenţială. 

 

A post shared by Delia (@delia) on

În caz aveţi de gând să mergeţi în Maldive şi nu prea ştiţi cum e pe acolo, intraţi pe contul de Instragram al Deliei să vă faceţi o idee. 

 

A post shared by Delia (@delia) on

MAI CITEŞTE: OMG! Delia s-a pozat aproape goală în vacanță!

Comentarii